Kutina jaloissa hellittää ja uusi Kefexin-kuuri puree ja aukaisee leukojani jo lähes ammolleen. Onneksi saan hallittua niitä, eikä tarvitse kulkea suu ammollaan ensi viikon torstaille asti. Heh-heh.

Säikähdin aikamoisesti kerätessäni tiskiallaskaapin alaosasta roskia roska-auton kuljetettavaksi. Jokin valkoinen putki nousi kukkaruukkujen joukosta ylös tiskialtaan pohjaan häviten sen taakse.

972993.jpg

Trifidikö? Kasvien kapina?

Ostin joulunjälkeen amarylliksen alennusmyynnistä. Edellinen kuoli, kun menetti henkensä huolimattomuuttani, jääden kesälomiltaan kukkapenkkiin pakkasien ajaksikin. Nyt uhkarohkeasti passitin tämän -50% yksilön kukkapenkkiin ja - apus - muistin ottaa juuri ja juuri ajoissa sen tiskiallaskaappiin odottamaan aikoja lähempänä joulu-nimistä juhlaa. Tyytyväisenä panin merkille parin päivän päästä, että pientä vaaleaa pilkotusta sipulista havaittavissa, joten hengissä se on. No, sitten tuonnempana kastelua ja hoivaa.

Nyt amaryllis siis päätti, että joulu on monta kertaa vuodessa. Tai ainakin vähän aiemmin kuin ennen. Joka tapauksessa, mikäli kukka vielä ihan oikeasti kukkiikin, saatan hennoa hankkia tälle albiinolle ensijouluksi kaverin.... Hitsi mikä rumilus se on tuon puolimetrisen vartensa kanssa.