Kyllä sosiaalityöntekijän tehtävän kuva aukeaa minulle täysin. Tästä lähtien taidan pyytää sanomisia kirjallisena. Pientä vääntöä henkilökohtaisen avustajan saannista. Syyskussa palaverissa sovittiin, että hän vie asiaa eteenpäin.

Marraskuussa sain kuntoutusjaksolta terveisiä täkäläiseltä sosiaalityöntekijältä. Hän käski hakea avustajaa kirjallisena. Kyselin sossulta, että miten homma etenee? Ei silloin tolkkua. Eli ei kai ollut kerrottavaa, jos ei ole tehty mitään. Jouduin taivuttelemaan kirjallisen hakemuksen täytettäväksi.... jaaah olisi ollut kysyttävää, mutta henkilö ei ollut koskaan paikalla, kun minä väsynyt, uupunut omaishoitaja pääsin virastolla käymään.

Olisin halunnut tietää mitä sillä hakemuksella voi hakea.... että sellaista pientä vain. Ja aika kuluu kuinka se nyt kuluu, kun käy töissä ja vapaat hoitaa miestään ja täyttää työkyvyttömyyseläkehakemusta sekä hoitotukihakemusta. Prkl!

Tekisi mieli valittaa ihan periaatteesta sossun tädistä, mutta kun pitäisi valittaa hänelle itselleen. Istuu silläkin pallilla. Voi kissan pallit, että ottaa ohimoon. Veemäinen työ hänellä. Mutta jos se on palkan väärti sitten..... varmasti saa monen vihat itselleen, ihan viran puolesta. Mutta voisi asiat hoitaa toisinkin. Joten jokainen taaplaa tyylillään ja hän on tyylinsä valinnut.