Jostain syystä media tekee temppunsa hyvää tarkoittamassa mielessä pahaa tuottaen. MTV:n 45 minuuttia -ohjelmassa kerrottiin kuinka vanhuksia ylilääkitään ja laitetaan saattohoitoon ennen aikojaan. Syynä on oireiden tulkintavirhe ja usein siihen liittyvä lääkityksen lisääminen. Usein siitä seuraa se, että lääkkeet eivät toimi entisten lääkkeiden kanssa, vaan aiheuttavat lisäongelmia ja taas tulee uusia oireita ja ...

Entä Nokia-uutisointi? En puhu yhtiöstä, vaan tästä teknisen veden tuottamasta haitasta paikkakunnalla nimeltä Nokia. Tiedottaminen ei oikein onnistunut vedenkäyttäjille ajoissa ja soppa oli valmista pässinlihaa ja nyt vain arvellaan, kuinka moni vanhus on mahataudissa omassa kodissaan henkitoreissaan nestevajauksesta.

Mitä hyvää tästä seuraa? Vaikka lääkitysuutinen koskikin terveyskeskuksien vuodeosastoja, ei sitä huomannut kuin tällainen vanhainkodin hoitaja. Ei omaiset tee eroja laitostyyppien välillä. Joten ollaanpa taas enemmän framilla ja odotellaan kehen tikka osuu.

Nokian tapaus on poikinut joka maakuntalehteen jutun. Pitää todistaa, ettei tällainen teknisen veden joutuminen ole Helsingissä mahdollista. Ei se ole Jyväskylässäkään.... Ei kai muualla kuin Nokialla. Ainakaan tämän tapauksen jälkeen. Näinhän tämäkin homma hoituu. Ei tarvitse enää siitäkään huolta kantaa, sillä ei se voi täällä tapahtua.

Ei kai ennen Jokelan tapahtumiakaan kukaan uskonut, että se voisi tapahtua täällä. Tai suuri yleisö ainakaan. Täällä itsemurhien luvatussa maassa kun hommat hoidetaan eri tavalla - hiljaisesti, pois päiväjärjestyksestä.

Media

Media, rakas Media
Media, rakas Media
joka aamu, joka ilta, Media
joka tunti ja sekuntti, Media
Media, rakas Media
sua yli kaiken mä aina rakastan
sä olet mä, mä olen sä, älä jätä

Media, rakas Media
Media, rakas Media
sanasi on sanani, oi Media
kuvasi on kuvani, oi Media
oi Media

Media, rakas Media
Media, rakas Media
joka aamu, joka ilta, Media
joka tunti ja sekuntti, Media
mitä annat tänä yönä, armahain
minä annan elämästä parhaimman
oi Media


http://www.ismoalanko.com/julkaisut/ismo+alanko+saatio/media1/