Ainoa konkreettinen loppupäätös tuli lihaeinesten välttäminen, ostamalla liha ruhona tai siis tietenkin pienittynä. Vihatuimpia ovat juuri nuo jauhelihapakkaukset ja lihasuikaleet jne. Toisaalta jos itse ei tee jauhelihaa.... joutuu edelleen ostamaan jauhelihansa pakattuna. Toisaalta taas, jos on muutakin laittaa ruoaksi, ei tarvitse ostaa niin paljon jauhelihaa.

Jos tässä menneisyydessä oli taas hyvä ja toimelias päivä, kontrastia siihen tuo tämä aamu. Kaikki on erittelemättä tässä nyt mitenkään erittäin nihkeätä. Osin johtunee tämä nihkeys siitä, että olisi tässä iltavuoroon meno. Ja tappava aamuvuorokin sitten jatkona, joten voipi ihmislasta huomenna taas väsyttää.

Olen aina haaveillut sellaisesta korvaläpällisestä ulkoilijoille tarkoitetusta hatusta. Jep, katsomaan viime viikolla tulleesta ja selaamatta olevasta Suomen Latu lehdestä. En ole turkisten vastustaja, tai en ole ainakaan ollut. Uskon näet, että olen allergisempi keinoturkiksille kuin oikealla luomuturkikselle. Kovapaikka oli lukea että hatun turkis on 100 % kaninkarvaa.

Noup. Nyt tuli seinävastaan. En sitten millään pysty kuvittelemaan vetäväni kaneja lemmikkeinä pitävänä mitään kaninkarvahattua päähäni. Jänistä kyllä voisin päässäni pitää. Ja itseasiassa olisikin parempi, jos jänisrukka lihan vuoksi pyydettynä, tulisi mahdollisimman hyvin käytettyä kulutukseen. Vaan taitaisi olla haulinreikiä liikaa vai? Itseasiassa uudestaan, näätä tai villiminkki vielä paremmin olisi sovelias pikkupeto hattuni lämmikkeeksi. Petomaisia ajatuksia Suomen luonnosta eläimeltä, joka sinne ei kuulu. Mutta kaninkarvalle ei. Never ever.