Ovat jääneet lumityöt vähiin tähän mennessä. Tosin isommat linjat meillä tekee ns. linkomies traktorillaan. Mutta aina jää pikkupolkujen avausta liiteriin ja koiratarhan sisäpuolellakin.

kun ei ole lunta, mökkiraasu jäähtyy, kylmyy ja suorastaan sinistyy. Joka aamu herää yleensä hyvin nukkuneena, sillä sanotaanhan, että viileässä nukkuu parhaiten.

Kahden päivän lämmityksellä olen saanut aamulämmön kohoamaan 16,4 asteen tasolle. Useinhan se on ollut 14,3 asteessa. Mutta on tullut mieleen kyllä haave taloa ympäröivästä lumikerroksesta....

Ja luudasta, joka jäi taas tekemättä. Siitä haaveilen myös. Sillä on satavarma, että se sopisi selälleni paremmin kuin lapiointi lapiolla. Vaan olisiko Sokevan piassaavatyylinen harja lähestulkoon luudan veroinen? Lumikola on kyllä ihan kätevä, jos haluaa viivasuoraa reunaa ja kulkea aina samasta kohdasta koko talven. No, eipä sitä luudallakaan umpihankessa, mutta jälki on jotenkin vähemmän koneellisemman näköistä. Siis vähemmän tehokkaamman näköistä.

Pitää taas lisätä puita uuneihin. Ulkona on aurinkoinen, tuulinen keli ja pakkasta on -12,6 astetta. Ennen kuin kerkisin uuneihin tulet tehdä lämpö on pudonnut sisällä taas 15,5 asteeseen. Voi kun tulisi lunta.....