Ostin monitoimikoneen. Testattu on poikani toimesta, että leipoo, pilkkoo, keittää ja imuroi... tai siis scannaa, kopioi ja tulostaa. Ainoa toiminto, jota olen käyttänyt on tulostus ja sitäkin säästeliäästi epäillen, että onko ihan välttämätöntä. Ja kuinkahan monta kertaa siunailin, miten olisi helppoa tuonkin lomakkeen tulostaminen ulos.... Olin melkein vuoden tulostussaarrossa, tulostimen herettyä toimimasta.

Apropoo, miksi mustekasettien hinta on puolet tulostimen hinnasta? Miksi täyttäminen ei enää onnistu kotikonstein kuten takavuosina? Jouduin ostamaan uuden tulostimen, sillä vanha oli kuivunut käyttämättömänä mitään tekemättömäksi. Väriä olisi ollut, mutta puhdistus ja kaikista elvytysyrityksistä huolimatta tuloksena oli uunilämmin valkoinen paperi.

Elämäni rankkuus näkyy siinä, etten enää muista mihin laitoin manuaalin, joten en taida osata scannata tai kopioida. Mutta tulostaa osaan, vaan jos uusi ekologisemmin ajatteleva minäni rajoittaa liikaa sitäkin puolta, osaankohan kohta sitäkään. Ja sitten kun tulee se viimeinen pakko ja on etsittävä se manuaali, osa energiasta kuluu sen etsintään ja huomaan tyttäreni tyhjentäneen värikasetit. Huoks!