Laidasta laitaan menee siis sää. Huomenna on jo kesä lämpöjen puolesta. Lunta saattaa olla enemmän kuin kesällä. Hmm. Vaikea arvioida paljonko lunta tuli eilisessä myräkässä. Ja sitä tulee hiljalleen vieläkin. Mutta joka paikkaan, jonne voi kinoksen tehdä, sitä on yllin kyllin.    

Nyt pitäisi vain koota itsensä taas töihin. Ja huomenna. Valtava taistelu säiden armoilla alkaa verottaa kuntoa - ja etenkin mielialaa.

Toinen mielialaa vähentävä tekijä on veroilmoitus. Yrittäjillä veroilmoitus on tehtävä ja miehen yritys oli pari kuukautta toiminnassa, joten pitäisi jonkinlaista laskelmaa tämän kuun aikana saada aikaan. Myös veroehdotukset on tarkastettava siihen mennessä eli tuli nekin. No, viimeisen kerran kuitenkin. Ehkä väännänkin ne nyt haikeudella. Vaikka pelottaakin, etten taas löydä mitään kuitteja ja papereita, sillä olen armoton talteenottaja, mutten kerkiä niinkään lajittelemaan. Joten edessä saattaa olla hienoinen suursiivous tässä nurkassa.

Miksihän pää on jo nyt kipeä? Alkaako tämän päivän työt migreenillä. Ihan kuin äskettäinen ulkona käynti olisi laukaissut alulle taas synkkää pään täyteen. Keli on kirkastumassa, joten ehkä täällä sisällä on enempi hämärää.