Vahva epäilys, että meillä tämä onneton, sukupuuttoon kuoleva laji vielä elää. Vai elääkö? Yksi asia mikä ihmetyttää, miten vaikea asia tämä oli kohdata parilla taholla. Duodecim on vielä tietämätön kotimme elukoista. Sen mukaan niitä harvinaisuuksia on jopa kahta lajia. Ja "Vuoteessa saattaa olla miljoonia pölypunkkeja". Minusta aika iso määrä sukupuuttoon kuolevalta lajilta.

Marinani johtuu siitä tosiseikasta, että täällä pitäisi yrittää taas siivota. Ts. pitäisi laittaa imurinletku tukkoon tai harjata vanhanaikaisesti tai ihmetellä onko meillä jotain kuitukangashurvelia, jolla saisi ajettua kamat kasaan ergonomisesti. Anyway, murhe on huomisen heiniä. Tänään jatkuu muutaman kymmenen luvun pyöritys veroilmoituksiin. Vaan mitkä olivat ne voittoa tuovat oikeat kohdat?

K-kauppiaani tarjoaa arpajaiskuponkia, jolla voi voittaa pyykinpesukoneen. Yritän palauttaa sen. En saanut koskaan niitä edellisiä 10%:n alennuksia ja muita etuuksia, koska kerran näytin liian myöhään ja tilaisuus oli mennyt. Siis tarkoitan vastaus oli jo lukittu. Ja kerran ajoissa, mutta kuponki olikin kauppakohtainen! Ja sitten vielä kassatyttö tunnusti, ettei hän olisi osannut sitä lyödäkään koneeseen. Mitähän meillä tänään syötäisiin?

Ja uusin harrastukseni lienee tämän tulevan vessanhätäapukorjauksen vuoksi. Remppojen suunnittelu. Kasvihuone koki halliromahduksen vuonna 2006 tammikuussa. Sivuseinätkin ovat jo romahtaneet näissä myrskyissä. K-rauta rohkaisee ruikuttamaan remppamiestä kolmeksi päiväksi. Pitäisiköhän yrittää? Vaikka eipä noita kohteita sitten puutukaan. Voisi käydä K-Raudan sivuilla yrittämässä - jos muistan, viitin ja kehtaan, tältä siivousveroilmoitusruuhkalta.