1428356.jpg


Aja keskellä tietä - päivääkö tänään vietetään? Kävin miehen viemässä osastolle. Luulin kuvittelevani, että maitoauto tulee keskellä tietä. Mieskin väitti niin nähneensä. No, sillä hetkellä emme miettineet muuta kuin mahtuuko, sillä olin ajanut ihan tienreunaan. Pienempi pirulainen väistää.

Kävin ostokset tekemässä ja kotiin relaamaan. Kurkot kolisivat kylmälaukussa, kotona sauna päälle. Mun vapaapäivä huomenna. Sitä paitsi saan huomenna uuden lattian vessaan. Sitä voi ja pitää juhlia etukäteen. Sen verran että on huomenna tolkuissaan, kun remonttimies tulee.

Ajaessani takaisin kotiin näissä iloisissa mietteissä, täti ajaa hopeanharmaalla autolla keskellä tietä! Prkl. Viuh. Ohi  mentiin. Ja melkein samassa paikassa... maitoauto! Hyvä etten heristänyt nyrkkiäni kun parkkeerasin reunalle, ettei vain herra maitokuskin tarvitse hiljennellä.

Kotona jälleen ja kohta saunassa. Pääsiäisen vietossa vissiin. Jostain syystä Herra Bach on makuuni. On kai pakko ostaa Matteuspassio ihan levynä. Ei YouTubestakaan aina jaksa klikkailla. Paljonkohan se olis maksanut CdOnissa... prkl.