Pariin päivään ei ole kärsinyt juuri pystyasennossa olla. Lentsu kävi kimppuun ja se oli sitten menoa. Vaikkei kuumetta ole ollut juuri nimeksikään, olo on ihan kammottava. Voimat on menneet ja onneksi tytär oli täällä eläimet hoitamassa.

Tänään olisi pitänyt yövuoroon mennä, mutta jo eilen soitin, että noup. Ja kun on kaksi yötä, viisainta antaa pelirauha, että etsivät sijaisen sitten molemmille öille. Kun ei ole kunnossa niin ei ole. Huomenna käytävä lisäämässä sairaslomaa lääkärissä. Joten tästä tuli aivan luppoviikko ja kun vielä vapaita on neljä tuossa perässä... hyvää kai tämä tekee sitten kuitenkin.      

Tänään tuntuu jo sen verran hyvältä, että sain tulet takkaan. Vau. Pitäisi vain hiloa polttopuita ennen kuin vien tyttären takaisin opiskelupaikkakunnalle. Ja sitten olisi se vienti hoidettava, vaikka olisi kauhea olo. Täältä kun ei pääse siihen suuntaan kuin aamuisin kello 7. Se on toisaalta liian myöhään ja toisaalta liian aikaisin ja nyt on tavaroitakin vietävä niin paljon, ettei onnistuisi muutenkaan.