Olemme kiinnittäneet linnunpönttöjä puihin neljä kappaletta. Eilen tehtiin kaksi. Tänään ostettiin lisää lautaa. Purkuauton sähköjohdoista tuli hyviä kiinnitysjohtoja.

Olen tainnut häätää Pica Pica pariskunnan. Syvää syyllisyyttä tunnen niiden puolesta, mutta vielä kerkiävät pesänsä laittaa, jos ahkeria ovat.

Kuten kirjoituksestanikin käynee ilmi, olen väsähtänyt. Tai en ole parantunut tästä taudista osin vieläkään. Huomenna on koulutusta kolme tuntia ja keskiviikkona on yritettävä olla jo työterässä. Eiköhän se siitä.

Ilma ei ole keväinen. Aurinko paistaa puolipilviseltä taivaalta, mutta tuuli käy pohjoisesta on hyytävän kylmää. Onneksi en ole kevätihmisiä, joten ei juurikaan harmita, kun ulkona ei kärsi kauaa olla.

Lähinnä se vähäinen aika menee koirankakkapassioon. Kahdesta koirasta tulee talven aikaa huomattavasti monta ämpärillistä sitä itseään. Joten urakkaa riittää sitä mukaan kuin lumet sulavat ja paljastavat ruskean maan. Lisäksi ruoho jäi syksyllä pitkäksi tarhasta, joten on työlästä nyhtää heinikosta kikkaroita.

Sipulia löytyi kasvimaalta. Oli kai niin kauhea heinikko sielläkin, ettei nostoaikaan löytynyt. Enpä taida juurikaan laittaa mitään kasvamaan. Olisi enemmänkin saatava ensin maat taas viljelykuntoon. Pitäisi miettiä, miten päästä eroon harakoitten lisäksi peltovalvatista. prkl!