Stt on virallinen lyhenne eikä suinkaan tarkoita Suomen tietotoimistoa. Sosiaalityöntekijä. Tekisi mieli kysyä kenen joukoissa seisoo? Kenen lippua kantaa? Aivan oikein. Sain viestitettyä loput aikaisin talvella antamani ihmisten nimet joita voisi kysyä avustajaksi. Siis kun tänään aamulla muistin ne. Hauskinta onkin asiassa, että nyt siis nyt niitä on kysytty. Ja viesti stt:ltä oli sellainen, että tunne siitä, että vika onkin minun päässä. Eli saan leikkiä yksin, kun ei palvelu pelaa.

Näinhän tämä menee. Jos valittaa ei saa sitäkään vähää. Toisaalta en saanut kuin uuden vessanlattian, sekin hitonmoinen hakuprosessi, kun piti käydä kunnan rakennustarkastajankin tupatarkastus tekemässä.

Ei voisi uskoa, että avustaja-asiaa lähdettiin viemään syksyllä. Kun homma ei ole edistynyt ollenkaan. Tai siis jos tökkii vähän. Ei omaisena jaksa tökkiä kuin töitään ja sitä omaistaan, joka on kaiken kohde. Kyllä tällaisen omaisen kuuluu saada sosiaalipalveluita ilman että valvoo stt:n tehtävien hoitoa. Ei minusta kuulu.

Erittäin vihainen ja väsynyt. Pohjalaisuus, Lumijokisuus nousee pintaan. Henkinen puukko terottuu.