Tuntuu, että reagoin vastoinkäymisiin enemmänkin fyysisesti. Toisaalta hauska huomio. Jaksamiseen liittyvät asiat pyörivät kaikkien mielessä. Siis kanssaihmisten. Tytär seuraa jaksamistani ja on todennut sen riittäväksi. Itselläänkin paineet ovat huipussaan opiskelun viimetoimien vuoksi.

Tai väsymyksen tällä hetkellä koen enemmän fyysiseksi kuin henkiseksi. Luultavasti kova flunssa jälkitauteineen rapautti huonon kunnon olemattomiin ja vastoinkäymiset on vaikeampi kestää. Työnteko on raskaampaa kuin aikoihin. Ja kun kotiin pääsee, tuntuu että en jaksa olla hereillä. Enkä siten saa mitään aikaankaan, kun voimat menee ihan hereillä oloon. Seurusteluun netissä.

Jäivät täydelliset naiset kesken, kun uni tuli. Kertoo synkästä väsymyksestä. Tänään heräsin jo puoli seitsemän, vaikka on iltavuoro tulossa. Jos yrittäisi vähän nukkua vielä ennen töihinlähtöä. Olisi aiheellista. Huomenna aamuvuoro odottaa kuin viimeinen tappi ennen vapaita. Niitä yhtä ennen yövuoroa. Sitä ennen olen juhlinut ammattiinsa valmistuvaa tytärtä hänen koulullaan, josta itse valmistuin kaksi vuotta sitten.

Kelikin on hyinen. Sataa vettä ja tuulee. Sopii tunnelmaan. Ei viikatteelle. Pitäisi kaneille heinää, mutta saavat tyytyä sitten ihan kuivaan heinään ja mysliin, jota olen antanut kun rehusäkki tyhjeni. Kesällä riittää niitetty heinä ihan hyvin. Taidan mennä katsomaan onko eväsperunat kypsiä. Jos söisi aamupalaakin, kun olen vasta horinut pannullisen mustaa kahvia.