Olen haaveillut riippukeinusta koko pienen ikäni. Ei ole toteutunut vieläkään. Realistinen haave, joka jostain syystä ei vain ota toteutuakseen. Ehkä epäilen, etten kerkisi siinä riippumaan. Mikä lie?

1515725.jpg
Ainoat kalusteet ovat Varaxin keinu, josta on hävinnyt katos, koska se ei yksinkertaisesti onnistu. Siis täällä tuulee niin paljon, että keinu oli aina nurin. Sitä ankkuroitiin ja tehtiin vaikka miten, mutta keinu oli aina nurinniskoin ruusupenkissä jne. Lisäksi pehmusteet on menneet rikki. Ja ovat pirskatin työläät kuljetella sateen suojaan. Joten ovat olleet ensimmäisen kerran talvenkin kiikussa. Emme taida istua enää niillä.

Sen sijaan istumme meklariystävältä saaduissa museokapistuksissa:

1515780.jpg


Vanhassa vara parempi. Kankaat on vielä kunnossa, ruostetta on tullut jalaksiin, kun ovat olleet huonossa paikassa talvehtimassa. Kuvat on kuukkelin lahjoittamia. Ei ole tällä hetkellä kameraa. Pitäisi kai hommata. Tulee sitten
1515796.jpg    1515800.jpg
kelaleikkurin ja riippukeinun jälkeen.

Sisällä sen sijaan ei voi keinua missään. Ilman että koirat on vaarassa. Perinteinen keinutuoli on bannattu varastoon. Niinpä olen miettinyt tällaisen hankintaa:

1515798.jpg