En tarkoita avustajan tuloa. Miehen suvun tarkastusta. Tajusin, ettei ehkä selviäkään kiitettävästi, jos vain mökin siivoaa. Mälsää.

Piha on siivoamatta syksyn lehdistä ja kulottuneesta ruohosta. Yritin talutella uppiniskaista kelaleikkuria epätasaisessa voikukkameressä. Jep. Pari askelta eteen ja aisa vatsaan - töks. Auts. Prkl! Ajettuani tuolla rytmillä kymmenesosan koiratarhasta, nostin lopen uupuneena leikkurin katokseen. Jatketaan, kun jatketaan. Pakkohan saunaan on puita lisätä ajoissa, ettei tulet sammu.

Tiskivesi jäähtynee altaassa kolmessa tunnissa? Jeps. Pitäisi vaihtaa taas uuteen. Pahus. Jos sitten huomenna. Tänään ei jaksa, ei kykene eikä varsinkaan kehtaa. Ei tänäänkään.

Ostin lauantaina dahliamukuloita ja ne pitäisi/voisi jo kiireesti istuttaa multaan. Potkaisin muovipussin kiinni ohikulkiessani. Huomenna ne on joka tapauksessa vietävä jonnekin keittiön lattialta. Voi minua! Ajatelkaa, joku vieras tulee pysyvästi kotiini ja näkee tämän järjestelmällisen kaaoksen! Ei vain huomenna vaan joka aamu armo uus ja silleen. Kai?