Taannoisesta isosta yhteenotosta huolimatta, en usko tyttären ja minun välien huonontuneen. Ehkä stressi ja väsymys kaikkeen tässä elämässä paineita luoviin asioihin vain oli patoutunut päihimme ja vaati ulospääsyä. En minä ainakaan anteeksipyyntöä ole saanut ja en oikeastaan odottanutkaan. Kauttarantain kyselyt sanottujen sanojen takanaseisomisesta on saanut aikaan mielikuvan aivan jostain muusta kuin sanojen takana seisomisesta.

Sitäpaitsi  juhlat ovat ohi. Nyt painaa se, että kiitoskortit on tilaamatta ja varsinkin ottamatta. Säät eivät ole oikein suosineet valokuvausta. Sataa ja sataa. En ole niittänyt kaneillekaan ruohoa, koska sen märän ruohon sisäänkuljetus on turhaa, kun palamisprosessi käynnistyy kasassa lähes heti. Vaikka hyvähän se on, että sataa. Ruoho kasvaa ja silleen. Mutta tämä hyinen keli muuten. Jos lämpöasteet (sentäs lämpö-) pyörivät alinomaan alle kymmenessä.... ei kuulosta kesältä.

1634839.jpg   
Sienet kyllä kasvaa, kun vettä sataa.
l
Meillä on tyttären kanssa yllätävän paljon yhteistä. Nyt on sama työ ja vähän aikaa ainakin sama työpaikkakin, mikä ei välttämättä ole yhtään hyvä asia. Nuokumme koneillamme, hän enempi keskustelufoorumeilla ja minä täällä Blogistaniassa. Rakastamme eläimiä. Maalla asumista ja Lappia. Ei kiehdo etelän siniset vedet ja drinksut. Pitäisi päästä pohjoiseen. Yllättävintä on ollut minulle se, että myös oma äitini on innostunut Lapista. Hän kun ei tykkää käydä kotontaan missään. Lappiin hän lähtee mukaamme, jos on kunnossa. On kylläkin kovakuntoisin meistä, joten mietin vain mitä me muutkaan sinne Lappiin lähdemme, jos ei mummokaan ole kunnossa.

Mökinvuokrausyrityksen jälkeen, sillä siksi se on vielä jäänyt, Yrjö Kokon kirjat alkavat taas kiinnostaa. Nehän kertovat Lapista. Paula Havaste kirjoittaa myös Lapista. Kuume sen kuin nousee. Olen huomannut, että matkustamista ennen on syytä tehdä tutkimusta matkankohteesta ja jos mahdollista päästävä jo kunnon tunnelmaan ennen matkallelähtöä. Se mikä siis tässä vielä mättää on Stigu, mökinomistaja, joka ei ole ottanut yhteyttä vaikka peräti kolme päivää on kulunut nettivarauksestamme. Hätäisiä lantalaisia, kuin ehkä myös Stigu itsekin. Pakko kai on tänään lähettää ihan s-postia, että mikä on tilanne. Ei eläinten kanssa joka mökkiin ole asiaa eikä varsinkaan tietyllä viikolla.