Ei tule alkossa vierailtua useasti. Monta kertaa olen muka menossa, mutten sitten viitsikään. Tänään tuli käytyä, sillä motivoin itseni karhealla kurkulla. Eilen illalla huomasin, että yskitti nukkumaan mennessä ja limaa oli kurkunpäässä. Vilunväreet kulkivat sitten selkää pitkin, etten uskaltanut edes sitä unilääkettä miehelle antaa, vaikka samoja maneereita oli ilmassa.

Kello oli vartin yli iltayhdeksän ja minä sanoin miehelle, että nyt liikkumatta, että voin nukkua. Tylyä. Ja muuten nukuinkin. Välillä hikoillen. Mies kävi pariin otteeseen hotellihelpotuksesta, mikä ärsyttää, sillä on olisi valvottava, ettei hairahdu keittiöön kahvinkeittoon ja toisaalta jää vessaankaan loppuyöksi. Ja on siis katsottava kellosta, voiko antaa luvan kahvinkeittoon. Sen verran pimeätä piti yöllä, ettei ottanut valoisuuden puolesta mitään lukua....

Joten nyt sitten pienessä kiireessä poikkesin Alkoon ja kahmaisin ainoan tutun pullon, jota saatoin kuvitella kurkun karheuteen. Tosin sain takavuosina kissanhoitopalkkioksi latvialaista tärpättiä tai pullossa lukee: Riga black balsam. Voi jösses, että lämmitti mukavasti. Vaan turkasen pieni puteli, eikä siitä sitten riittänyt näille karheuksille. (Tuli mieleeen tarkistaa josko Alko toisi ko. lääkettä Suomeen... ei ollut)

Joten tässä samalla testailen karheudenpoistovaikutusta. Eihän se haittaa syntyykö se efekti sitten humaltumisesta aiheutuvasta tunnottomuudesta tai mistä.