Elän aikaa, johon ei mahdu näköjään juuri muuta kuin siivoaminen. Joten väliaikaisesti julistan blogini siivousblogiksi. Sen elonkaari on lyhyt eikä erityisen ytimekäs. Lauantai tulee yhtä varmasti kuin viimeinen päivä, jolloin määräyskirjani kuntaan on voimassa. Sen jälkeen toivottavasti tulee uusi määräyskirja kuten tulee joku toinen päivä, jota varten on siivottava.

Luin eilen ja tänään Regina Raskia. Joko kirjoittaja Regina on yhtä hullu kuin minä tai sitten hänellä on hullu mielikuvitus. Paljon sellaisia minun ajatuksiani löytyy kirjoista, joita hän on kirjoittanut. Juonet on arkisia. Keski-ikäisen naisen jorinoita elämäntilanteesta toiseen. Ei suurta romantiikkaa eikä muutakaan. Tai aineksia olisi, mutta niitä ei esitetä suuren draaman keinoin.

Kaikki muut nukkuu. Minä laitoin jo kaksi myllyä pyörimään. Tai toinen likoo vielä vettä täynnä. Kohta myllynkivet lähtevät tiskaamaan. Sillä astiat, likaiset astiat eivät tule loppumaan. En ikinä pääse kattiloihin asti. Puhtaat kattilat on loppu, mikä merkitsee, että pieni, lyhyt tiskipöytä on jo pelkästään kattiloista täynnä.

Aurinkoinen ja luultavasti kuuma päivä on tulossa. Minä lähden töihin illaksi, joten lämpimät kelit pidetään työaikana. Eikä nytkään kerkiä oikein nauttimaan ulkonaolosta, kun siivous on kesken ja vaatisi hieman läsnäoloa ongelmakohdissa.

Kirjahyllyt on käyty jo läpi, mikä oli hankala osuus. Kaikki kaapit ja laatikot on käymättä, mutta niihin ei ole aikaa. Toivottavasti kukaan ei auo niitä.... Ei ainakaan pitäisi. Keittiö on ihan vielä alkutekijöissään.  Joten taidan lähteä edes altaallisen tiskaamaan.