Hyvin nukutti, mitä nyt iltayöstä alkoi yskittämään ihan sikana. Nyt onkin sitten kyljykset kipeänä. Ei tee mieli enää yskiä. Auts.

Avustaja-asioita oli pakko heti aamusta alkaa hoitamaan, sillä homma saattaa alkaa ennen kuin ymmärränkään mitä tapahtui. Intoa täynnä oli ainakin tämä ihminen. Katsotaan kuinka pitkälle intoa sitten riittää.

Eilinen ilta meni rattoisasti Täydellisiä hempukoita katsellessa. Vielä on kaksi levyllistä tavaraa tarjolla.

Olo tällä hetkellä on suhteellisen hyvä. Ei tunnu olevan kuumetta tai lämpöäkään, pikkuisen alkaa tuntua päässä tämä koneella istuminen, että kaipaisi varmaan päiväunia. Keittelen tuossa kahvia samalla, joten sen verran on oltava vielä pystyasennossa, että saa juomat alas. Aah. Mustaa kahvia.

Lehtimyyjäkin soitti kun istuin aamupuurolla. Kun minulle on tullut joskus kauan sitten Kodinkuvalehti... enpä älynnyt sanoa, etten usko reinkarnaatioon eikä muistissakaan ole todettu mitään vikaa. Ei ole siis tullut edes edellisessä elämässä. Ei tullut kauppoja 7kk 29 euroa. Olen sellaisessa elämäntilanteessa, ettei hotsita lukea (lue: maksaa lukemisen ilosta) ko. lehtiä. Ainoa lehti on ET, jota saattaisin joskus vilkaista. Mutta siitäkin kiinnostaa lähinnä sudokun vieressä oleva piilosanatehtävä. Teetän niitä miehelleni. Niin tekee psykologikin. Ja tulee avustajakin tekemään.

Ajattelin äsken että pitäisi liimata noita kerättyjä tehtäviä johonkin vihkoon. Liimatkoon avustaja... eli alkaa tämä ajattelumaailma tulla tutuksi. Piika mikä piika. Muuten yritän vetää linjaa, ettei mies ole siivonnut, tiskannut ennenkään, joten ei tarvii nytkään. Polttopuita pitää kuitenkin kantaa ja sahatakin. Lämmittää saunaa ja tehdä ruokaa. Niitä hommia mieskin teki.

Talvella saavat kolata lumet. Hähhhääää..... Ja kun oikeastikin tällaisia hommia pitää teettää ihan kuntoutusmielessä. Talvella saa kantaa puita ihan tosissaan, sillä on puulämmitys. Ja lämmittämäänkin pääsee. Pyykit ja tiskit yritän hoitaa itse. Avustaja järkyttyy varmaan, kun keittiössä oleva tiskikone on feikkiä.... sitä on käytetty varmaan viisi vuotta sitten edellisen kerran. Jos ei lie kauemmin aikaa sitten. Pitäisi kantaa sekin pois. Mutta olisi rakennettava sitten tiskipöytä, kun tiskikone on osa tiskipöytää ja sivuseinää....

Jatkan näiden nerokkaiden mietteiden pyörittelyä privaatisti. Luultavasti on kauheasti kuumetta ja aivoni kypsyvät omassa liemessään. Ja nyt ei muuta kuin kahville.