Kerroin taannoin rajusta yhteenotosta tyttären kanssa. On osoittautunut kaksi asiaa minuun kohdistuneista syytöksistä perättömiksi.

A) Tytär oli oman kertomuksensa mukaan ottanut eilen juhlissa emännän roolin vakavasti ja rientänyt vähän väliä keittiöön kahvinkeittoon ja muuhun sellaiseen ja ollut enimmäkseen omalla kannettavallaan.

Juhlissa oli puhuttu lähinnä poikani opinnoista.... tytön valmistujaisissa, joten .... siinä se tasa-arvoinen kohtelu taas nähtiin.

B) Tänään puhuessamme hänen toiveistaan tulevasta työpaikasta oli ehkä muutto vuoden päästä. Tuota. Minä ymmärsin, että "Katson vain täältä koneelta asuntoa itselleni, että pääsen täältä helvettiin!" tarkoittavan, mahdollisimman pikaista muuttoa pois kotoa. Noh. Hän lievitteli sitten tämän muistikuvan palauteltuani, että pakko on lähteä pois kotoa, jos avustaja tulee jne.

Että siinä stressin keskellä tytär sitten onnistui laukomaan sammakoita suustaan. Ei paljoa kannustanut minua. Tai vihaisena sen jälkeen siivosin kenties kovemmilla otteilla. Mm. pudotin jo parantumaan päin olevalle jalalleni pyykkikoneen päältä huuhteluainepullon, minkä seurauksena jalka taas turposi uuteen kukoistukseen.