vaan ei uneton. Uskoton olen ollut vuodatus.netille eilen. Kävin perustamassa bloggeriinkin blogin aivan uteliaisuuttani. Että jos ei tökkisi tämänlailla. Tuntui hankalalta eikä kotoisalta käyttää. Ja tökkii ilmeisesti kirjoitusta tehdessä, että välitallentaa vähän väliä. Jep. Siis tökkii. Sekin. Pitää jatkossakin yrittää siellä leikkiä, että saa varmuuden, ettei ole se mikään muutos parempaan.

Pohjankin voisi vaihtaa, muttei mieluista ole. Ja kaikki tekijät on lirissä kuvienjulkaisun kanssa, joten piiloutuneet salasanan taakse. Minä en jaksa mitenkään alkaa vääntämään tähän hätään mitään omaa pohjaa, sillä ajatukset menee näissä arjenasioissa totaalisesti.

Tauti alkaa olla voiton puolella. Jopa niin, että pitäisi lähteä mies hakemaan kotilomalle, että kerkiää olla kotona ennen seuraavan työputken alkua.

***

Uutisissa oli eilen, että lehtimyyjät kiusaavat yhä ihmisiä suoramarkkinointikiellon jälkeenkin. Myyvät dementoituneille vanhuksille lehtiä näiden tajuamatta edes sitä, kuka soittaa. Jaaha mikähän tuohon auttaisi? PrePaidin kaltainen numero lankaliittymään. Ja sen sanon, ettei ihme ole vaikkei myyjät tietäisikään tai tunnistaisikaan muistihäiriöistä asiakasta, osaavat muistihäiriöiset myös sen hyvin peittää ja jopa olla erittäin otettuja saadessaan keskustella edes JONKUN kanssa.