Taas tuli kompastuttua omaan näppäryyteen. Soitin kotisairaanhoitoon ainakin kymmenen kertaa. Pitää sopia sen tahon kanssa kotiutumiseen liittyvistä asioista ja tämä vapaa on siihen tehtävään mitä mainioin. Terkkari palannut lomalta ja silleen. Puhelinnumero löytyy kunnan sivuilta tosi näppärästi. En tahdokaan enää osata käyttää puhelinluetteloita. (Tietenkään ikänäkö ei ole missään varsinaisen suuressa roolissa valintaa tehdessäni luettelon ja netin välillä)

Vaan kun täti ei vastaa. Kymmenen kertaa ja ei edes vastaajaan. Tulee siitä numerosta vastasoitto. Siellä huhuilee miesääni. Minä ihan pihalla, että mitä kummaa terkkari on touhunnut lomallaan.... ja sedäksi osoittautuva soittaja ihmettelee, että mitähän asiaa kun tästä minun numerosta on soitettu kymmenen kertaa.

Hän selvittää olevansa lomalla ja rakennusfirman pomo. Auts. Hyvää lomaa, mutta onkos sedän numero tällainen? Juu. Kerroin saaneni netistä viranomaisnumeroksi sen ja pyrin tiedottamaan ylläpitäjää korjaamaan tietonsa. Asiaa tai yrittämääni tahoa en halunnut esittää. Vain tuhannet pahoittelut lomanvieton keskeytyksestä ja hyvää lomailua jatkossa.

Se numero on siis kunnan sivuilta ja kaksi numeroa on vaihtanut paikkaa. Prkl. Soitin sitten numeroon, jonka otin puhelinluettelosta, joka sekin oli suuntanumeroltaan vanha. Muunsin sen 0400-alkuiseksi ja vihdoin ja viimein tuli kotisairaanhoitoasiatkin hoidettua.

Ja minä kun olen ajatellut, että täältä ne löytyy numerotkin helposti.