Siis ainakin työelämästä. Muut kahleet kolistelevat vielä kintuissa, mutta jospa ne ajoittain unohtuisi painamasta.

Luulin, että tulee poutaista. Nyt kyllä aurinko virittelee säteitään niin että väsyneen silmiä häikäisee, mutta muuten kyllä aamu alkoi vesisateella, joten märkää on.

Hommia on niin paljon, etten tiedä mistä aloittaa. Ei kaikki kuitenkaan pakko hommia, mutta jotain on yritettävä saada aikaiseksi, että kun töihin palaa, voi keskittyä taas työntekoon. Siivoaminen ja muu laitto on tavallaan enemmän oman elämänkin siivoamista. Väli-inventaario tai jotain. Joten jos sitä saa nyt tehtyä, hyötyy moneksi viikoksi.

Huolissani olisin, ellei sitä reissua olisi katkaisemassa tässä tätä kotona lymyilyä. Tulee pakollinen katko tuohon inventointiin.

Otin vain yhden lonkeron ja pitkien päikkärien jälkeenkin väsytti jo yhdeltätoista ja heräsin ilman päänsärkyä seitsemältä kahvinjuontiin. Sen jälkeen olenkin kokenut hiiriansat ja laittanut tiskiä likoon ja istunut tässä koneella kuin piru raamatun vieressä.

Jaahas jos lähtisi heittämään pikku kierroksen vaikka sängyn suuntaan. Jos kävisi päikkäreille taas. (Alkoi houkuttelemaan kyllä luvattoman paljon...höh)