Pää on hieman sekava. Ehkei lomalla olo olekaan niin hyväksi. Sanat ovat hukassa ja vaihtavat merkitystä. Ihmiset katsovat ihmeissään, että mitäs siinä mongerrat. Että laita se säkki tähän etuosaan peräkonttia, kun on tuo muu osa kuivumassa, kun se ... se... takarengas kotelo ... (uimarengas? tämän jo tajusin nielasta) täynnä vettä. Jup. Heippa.

Dolomiittikalkki säkki ollut syytä nostaa sieltä märästä kontista pois? Sateeseenko? Ehei. No, tytär luuli, että minä hänen iltavuoronsa aikana siivoasin auton matkaa varten... höh? Noup. Jää pyhätöiksi. Minullahan on nyppiminenkin vaiheessa. Koko oikea käsi ranteesta olkavarteen on kipeä. Onneksi en käytä hiirtä paljoa, vaan käytän mieluummin näppäinyhdistelmiä.

Ja aamuhan meni pakatessa. Tuli taas mieleen. Varmaan neljä tuntia ihmettelin iTunesin ohjelmaa. En ole tosin kuunnellut, että kuuluuko iPodista mitään tänään lisäämiäni. Höh. Mutta näppäinyhdistelmiin takaisin. Luulin olevani selaimessa ja aioin lisätä uuden table työkirjan vai mikä se nyt oli, eli CTRL ja T. Olinkin iTunesissa ja näyttö pimeni. Sitten tuli Applen kuva ja sitten alkoi musiintahtiin värit ja viivat pyöriä. Vaan miten pois? Olin sillä näppäinyhdistelmällä esitystilassa iTunesissa. Samalla pois.

Pistin saunaan tulet ja oven auki vaan en näköjään tänne asti. Sormet on ihan kohmeessa, kun ulkonakaan ei ole pariin päivään ollut lämmintä, joten sateella koleus löytää tiensä tänne sisällekin. Ei tee mieli olla ulkonakaan, kun sisälläkin palelee.

Syötiin kaverin säilömiä suolasieniä. Yritin ryöppäämällä (ryyppäämällä kirjoitin ensin) poistaa suolaa ja siitä vain kastikkeen tekoon. Tuli muuten tönkkösuolattua sienikastiketta. Voi kristus kun oli pahaa. Ja mehua on mennyt aika nopeaan tahtiin, enkä voi oikein sanoa, että hiukoisi juuri nyt.

Paleltaa. Sormet on kohmeessa ja on lähdettävä kohta tyttöä hakemaan töistä. Onneksi huomenna ei tule avustajaa eikä tarvii lähteä minnekään. Ehkä saamme ne taimetkin maihin. Tai mitä niistä enää on jäljellä.

Pakko lähteä juomaan taas jotain.