Kun avustajaa ei ole vahtimassa koiria, ei kiskomassa johtoja mahdollisen ukkosen vuoksi... on aamut yhtä helvettiä, kun mietin, mitä on vielä tekemättä. Kannan aamuisin patjoja kuistille, jottei koiraneitosemme pura ikäväänsä sijauspatjoihin, täkkeihin... ja kiskon tietty kaikki johdot. Myös kelloradion, mikä lisää puolestaan iltahommia, sillä kun tulen kotiin, pitää se vehjes laittaa taas aikaan päivään ja vuoteen.

Eilen illalla sitten katselin töllöä. Olin jo katsellut dvd:ltä viimeisiä kolmoskauden jaksoja täydellisistä. Ja siirryin unta odotellessa kahdeksan aikaan töllön tarjontaan. En muista kerroinko kuinka tarkkaan ongelmista taannoin, kun pesukoneen minä ostin. Kun piti asentajan samalla vilkaista miksi signaali on ajoittain niin heikko, ettei kuvaa töllöstä tule. Joka tapauksessa. Vaivaa pikselikuvista ja pysähtyneistä kohdista on ollut vieläkin, sillä vikaa ei tuntunut löytyvän. Ja vaiva jatkuu nyt tuulisina päivinä, iltoina...

Eilen illalla taas oli hieman tahmeata ohjelmien seuranta. Katson lähinnä yleä. Mainokset kun inhottavat niin riivatusti ja toisaalta, kun en katso mainoksia en turru ja ne tuntuvatkin tosi inhottavilta, ärsyttäviltä kai hamaan tappiin asti. No, siis katselen ohjelmaa Afganistanissa työskentelevästä naislääkäristä. Uutiset ja sitten alkoikin jo nukuttaa. Tuntia aiemmin kuin ennen. Mikä antaa minulle hyvät koomapisteet. Uupumista havaittavissa. No, vapaat alkoivat siis tänään.

Tänä aamuna säntäilin patjojen ja vaatteiden nostelussa. Kiskoin ensin kaikki johdot ja jätin kelloradion seinään ja kun vähän aikaa hohhailin, kiskoin senkin. Menköön. Kiersin sängyn ja lähestyin antennijohtoa. WTF?!? Sehän oli jo irti. Teki mieli hengitellä paperipussiin. Siis mitäh?!? Olinko unissani kävellyt irrottamaan sen yöllä. Sillä se Zombie joka nukahti 21.20 ei takuulla jaksanut lähteä kiertämään sängyn toiselle puolelle, vaan viimeisillä voimillaan sulki telkkarin.

Siis tulimme kotiin töistä tyttären kanssa ja tytär ruuvasi töllöä auki. Siunaili johtojen kanssa. Käskin nyt kokeilla näkyykö töllö ilman antennijohtoa... näkyy se. Että mitä ihmettä? On signaali tietysti heikko ja rajaa mainoskanavat täysin pois, sillä vain Ylen tarjonta on hieman ajoittain tökkivässä muodossa, mutta ei isommin haittaavassa. Eli jätämme kaiketi antennin kiinnittämättä ainakin toistaiseksi, kun kerran ei muut kanavat kiinnosta.

1800087.jpg