Lomani aikana oli tullut hakemuspyyntö kelalta. Siis

Hyvä asiakkaamme

Olemme saaneet Teitä koskevan lääkärilausunnon, jossa Teille suositellaan mm. toimintaterapiaa.

Kuntousta koskeva asia tulee vireille vain hakemuksenne perusteella. Kelan kuntoutuksesta ei voida tehdä päätöstä, jos ette toimita hakemusta. Pääsääntöisesti kuntoutusta voidaan korvata ja järjestää sen kuukauden alusta, jolloin kuntoutushakemus on jätetty Kelaan.

Vastatkaa lomakkeessa oleviin kysymyksiin ja ottakaa yhteyttä 16.9.2008 mennessä Kelaan kuntoutushaastattelun sopimiseksi ja lomakkeen täydentämiseksi. puh.


Minä jäin odottamaan työlistaa, sillä en tiedä kuin ensi viikon elämästäni ja siinä ei ole vapaita lähteä minnekään sadan kilsan päähän miehen kanssa. No, kun eilen tuli listat, vaan en lähtenyt sitä lomallani hakemaan ja saan sen vasta tänään illalla tytön iltavuoron jälkeen, päätin soittaa ko. numeroon. Ei mennyt edes sille ihmiselle.

Ja kuntoutushaastattelua ei ilmeisesti tarvita, ei tarvittu kolme viikkoa sittenkään. Mukana oli palautuskuorikin, joten olisin voinut hoitaa tämän asian jo pois päiväjärjestyksestä, ellei tuossa olisi sitä haastatteluajan sopimista ollut.

Yleensä ovat hakemukset odottaneet lääkäriä, nyt siis toisin päin. Lomaviikolla en alkanut mitään hakemuksia vääntämään.