Vai mitä? Jotenkin tuntuu, että hommat ovat kasaantuneet niin paljon, etten jaksa ryhtyä viime viikon jälkeen enää oikein mihinkään. Toisaalta ronkassa on aika kipeä kohta, joten kaikki fyysinen on pannassa, etten kipeytä uudestaan ennen työvuoroon menoa.

Laitoin kahvia tulemaan. Ja alkaa taas väsyttää. Vasemmassa silmässä on massiivinen elohiiri ollut jo eilisestä lähtien. prkl. Ei auta varmaan kissan ottaminen tähän hiireen. Silmän työntö giljotiiniin tai nakkiin voisi auttaa. Tulisi kipu tilalle.

Tilasin nettianttilasta usb-soittimen. Arvatkaa jaksanko nykytilassa keskittyä lukemaan ohjeita? Noup. Muutenkin ohjeiden lukeminen on edessä vasta sitten kun laite ei toimi. Ja harvoin ne toimivat mun logiikalla. Joten luulisi jo oppineen, vaan kun ei. Toisaalta luin kirjasta 66 luuta ettei ole ollut tarkoitus, että yli neljäkymppiset kauaa enää elää, joten aivot alkavat tuhoutumaan. Se työmuisti. Sekin vielä. Ja siksi ne muistihäiriöt lisääntyy.

Ostin sellaisen näppärän oloisen EasyLiten miehelle yövaloksi. Yritin saada takakantta auki. Pakko hankkia ruuvari käsiin. Sittenkin hirveätä vääntöä, että sain luukun auki. Muoviset osat eivät tykänneet väännöstä, mutta ei se lähtenyt muuten. Ja luukun saatua sieppasin patterin edestä suojalapun pois, että alkaisi toimia. Tökkäsin kantta kiinni ja heti kokeilemaan. Ei tapahtunut mitään. Joten kantta auki taas vääntämällä. Lähtihän se, mutta niin meni koko hökötys palasiksi ja ei sitten millään osat takaisin ja pattereihin en olekaan vielä päässy käsiksi. Eli nyt kahvit juotuani yritän taas. Voi juma, että on nihkeätä tämä tekeminen.