1910151.jpg
Eilen... siis toissapäivänä... tein ison työn valaistaessa majakan. Nyt talon ulkopuolella purjehtivat lepakot voivat lisätä näkökarttaansa majakan, tyyrpuurissa tai paarpuurissa. En minä vaan tiedä. Toivottavasti lepakot... suuntii niillä hörökorvillaan. Majakan sisälle tungin pienen ledvalosarjan...

Ja mikähän tässäkin taas on vikana, kun ei suostu lisäämään kuvia tuosta majakasta... Piti palata ruuvaamaan tätä postausta vielä ennen töihin menoa, kun kuvat eivät suostuneet ilmestymään tähän.

1910156.jpg

Tässä itse majakka, huonoissa valoissa kuvattuna. Ihan kuin yläkuvassa sen paremmat...
Keskellä kököttää tuttu vuodatuksestakin eli Olmi. Se ei ymmärrä kuivua... Vaikka eihän sinne tiskialtaan alle mitään olmia taida uskaltaa laittaa, kun hiiriä alkaa tulla siinä määrin, että saattaa olla että kisu on hankittava jo ensi viikolla.

Äärimmäisenä vasemmalla on punalatva, jota en muistanut kastella. Toin sen töistä, kun omainen oli sitä heittämässä roskiin. Ilman kosteus on pitänyt sen kuistinikkunalla hengissä. Nuppuja on kymmenittäin. Meikäläisellä on ainainen joulu. Olmikin kukki juhannuksena.

Taustalla on 60-luvun ikkunamuotia. Eli kaksinkertaiset lasit eli tuplat huterine pidikkeineen. Elämä on ... ei ole vielä kukaan myyjä onnistunut mulle kolminkertaisia myymään. Ei tosin ole tarvinnut tuuletellakaan täällä.