Yritin ostaa porttia oviaukkoon erottaakseni eläinlajit toisistaan. Kennelpuoti.comista. Ensin tein tilauksen laskulla ja odotin viikon. Ihmettelin, kun ei tule muuta kuin automaattinen tilausvahvistus. Vaikkei tavaraa tulisi ja vaikka yritystä ei enää olisikaan. Joten palautetta ja ihmettely, että vieläkö firma pystyssä sillä tilausnumeroni on 51... aikamoinen tilauskanta.

Vastauksena tuli, ettei tilausta toimiteta, koska he eivät toimita yli 50 euron tilauksia laskulla. Siis tämä tieto kun menin kyselemään. Ei mitään siitä, että pitääkö tehdä uusi tilaus postiennakolla ja onko 51 mitätöity.

Ensin ajattelin, etten edes kusaise Kennelpuodin suuntaan. Mutta kun en pääse töiden takia Jyväskylään Musteihin ja Mirreihin, joten uusi tilaus no 57 ja sitten odottamaan. Ei mitään. Palautetta taas, että pitäisi saada vahvistus siitä, ettei portteja ole tulossa kaksi ja siitä, että yksi tulee joskus.

Käskettiin käydä kaupassa, jos ei kahta viikkoa voi odottaa. Ettei heillä ole resursseja laitella viestejä. No, suutuin tietysti ja toivotin hyvää asiakaspalvelukurssia heille ja etten ihmettele, että tämän vuoden tilauskanta on näin ohuenlainen tässä vaiheessa vuotta.

Eli minulla ei ole porttia. Paskanmarjat ja mansikat. Nyt kaikki kaverit, jotka ovat höynäytettävissä lähikaupunkiin kahden viikon sisään joutuvat aneluiden kohteeksi. Pikkusenkö sylettää taas tämä elämäni.

Ja pitäisi pakata. Ja valmistautua kaupunkimatkaan, tosin ei Mustia ja Mirriä siellä. Miksi tuo nimikin vaikuttaa niin pornahtavalle? Ja niin, illalla yövuoroon. Joten olen nukkunut kymmeneen, kun en taida keritä illasta nukkumaan.