Toisaalta. Äitiyslomaahan minä aioin pitää. Tässä sivussa on pitänyt synnyttää kylläkin avustaja. Halukkaita on ollut joka päivälle. Ehkä se on tämä aika, mikä pistää soittamaan.

Äskeinen soittaja kylläkin tuli nurkan takaa. Miespuolinen ja ilmeisen nuori. No, meihin keski-ikäisiin verrattuna. Ja kauheinta on, että on paikkakuntalainenkin.

Nap-nap. Nap-nap-nap. Jalkani lyö lattiaan. Mikä hei riivaa? Alkuperäinen suunnitelma A meni niin, että miehelle kotiin miespuolinen avustaja. Ja pitkät matkat on koituneet ongelmaksi. Ja vaitiolovelvollisuuden noudattaminen. Enempi tietysti stereotyyppisesti ajateltuna naisten ongelmia.

Perjantaina tulee koiraihminen naapurikunnasta. Lauantaina tämä miespuolinen täältä omasta kunnasta. Ja minä olen paniikissa omien tunteitteni kanssa. Sen takia, että hei jääkö tiskit tiskaamatta ja pyykit pesemättä? Mitä tulisi tilalle? Kääk. Pitää keittää kahvit ja rauhoittua. Tuli rokuliaamuja ja yms. mieleen.... Mutta kovasti kiehtoisi kokeilla, miten miesavustajan kanssa toimisi. Johan tuo osoitti siviilirohkeuttaan soittamalla, vaikka ihan eri alalla on ollut töissä.