Tosi ahkeria oltiin tytön kanssa. Jatkettiin tätä ikuisuusprojektiksi muodostuvaa muuttoa. Riehuttiin pari kaappia pojan huoneesta kissalaan. Toinen niistä on hankala siirrettävä, kun ovet on lukossa eikä sitä päässyt tyhjentämään ja oli muutenkin kelvoton kannettava. Loppujen lopuksi riehuttiin se matolla kantaen huoneeseen.

Kissat nauttiva hälinästä. Etenkin pörröversio. Kun kuljimme hitaasti edellä mainitun kaapin kanssa vetäen lattian poikki matolla, kissa kerkisi käväistä sekä ylähyllyllä että kaapin päällä käyttäen huoneessa olevia tasoja. Otti kyytiä ja heitti kiekkaa muilla huonekaluilla. Nautti täysin siemauksin.

Mies meni seitsemän aikoihin nukkumaan. Täh. Ei ymmärrä. Nukkui kymmeneen aamulla. No, kun minä menen nukkumaan, ehkä sitten herää ravaamaan vessassa.

Taidan mennä itsekin pötkölleen, sillä meinasin äsken tekaista salaattia herkutteluun, mutta kun jäävuorisalaatti olikin niin hyvän tuntuista jätin aamuksi leivänpäälle enkä silpunnut sitä.

Olisin paloitellut appelsiinia kaveriksi, mutta sitten jäi appelsiinikin, kun tuli heikko olo. Joten jäi koko syöminen. Päätin poltella vanhoja rasvoja. Eikähän tässä tarvitse mitään tehdä ennen aamua, muuta kuin nukkua. Onnekseni olen mielelläni tyhjällä vatsalla kun menen nukkumaan.