Mutta mieluummin nukkuisin yöllä enkä aamusta. Mutta niin se nyt meni. On turvattava pääkoppa iltavuoroon. Sain eilen illalla sairaanhoitajaltamme palautetta. Onneksi oli imartelevaa.

Kukapa ei haluaisi hyvää palautetta työstään saada. Sh kertoi kuitenkin sanoneensa jossain vuorossa että minä olen ainoa, jonka hän huolisi kotiinsa töihin. Ainoa, johon voi luottaa, että hommat tulee tehtyä. Kääk. Eikö olekin ihanaa....

Mutta moitin silti häntä. Sanoin, ettei tuolla lailla saa sanoa, kun osa alkaa kaivaa maata jalkojeni alta, ihan vain kiusallaan, kateellisena ja katkerana.... niin se vain menee.

***

Ja taas uutisissa lomautetaan. Minäkin pyysin loman loppujani. Auliisti ja hövelisti kirjoitin, että jos joskus sopivassa välissä hiihtoloman jälkeen.... Olisi pitänyt laittaa kai jokin takarajakin.... En kyennyt edes ylöskirjaamaan ko. ajankohtaa, sillä se oli huhtikuussa.... prkl. No, aina oppii rapatessakin.

Ilmeisesti sh oli katsonut, että koska määrikseni päättyy huhtikuussa, lomat on pidettävä pois ja toisaalta pääsiäinen pidentänee loma-aikaani. Se vain, että oli ehdottomasti kiellettyä pyytää pääsiäisen tienoille lomaansa.... on muuten perkeleen iso maanvyöry tulossa eräiden kollegoiden kaivamana.