Saatoinpa äsken laittaa mieheni viimeiselle terapialle. Tai ainakaan kyseessä ei ollut taksi. Nuori mies kylläkin sanoin Xxxxn laittaneen hakemaan miestä, kun ei olisi kerinnyt muuten ajoissa terapiakaupunkiin, ollessaan itse vielä maalikylältä kyyditystä suorittamassa.

No, turha on soitella lunnaiden toivossa. Että adios. Eikös uusia saa .... Nisseniltä?

@ @ @

Täällä tuulee sen verran railakkaasti, että sähköt eivät tule pysymään ilman katkoksia. Ei kannata jaaritella kovin pitkään, mikäli haluaa säilyttää tuotoksensa tallessa eikä bittiavaruudessa.

Karmea ilta-aamuyhdistelmä vaanii minua tänään. Ja pahasti näyttää siltä, että olen ainoa hoitaja vuorossa. Herra armahtakoon kaikkia hoitamiani mummeleita ja pappoja. Eikähän siinä mitään ihmeellistä olekaan, mikäli kukaan ei ole käymässä keskussairaalassa, saa kohtausta, joka vaatisi siellä käymistä tai muuten vain ole joutunut kolmen päivän aikana saattohoitoon, jolloin sen kiireisen iltavuoron aikana on kyettävä kohtaamaan surevat omaiset ja kenties laittaa suremisen kohde kylmiöönkin.

Eväät on laitettu valmiiksi. Eli ei huolen häivää siltä osin. Leipämargariinit on melkein loppu... siis vain tytöllä rasiassa jotain tongittavaa. Enkä minä lähde sen takia tuonne vähäistä vapaatani kaupassa kuluttamaan.

Eilen sitä paitsi oli välillä vesikeli, joten keli tienpäällä saattaa olla kinkkinen. Ainakin pliukasta, nyt pari astetta pakkasta. Ja tuulee tosi puuskittain, mikä ei siis täällä maalla tiedä hyvää sähkönjakelun suhteen.

@ @ @

Taidan jatkaa tiskausta ja siivousta. Siis siivous tarkoittaa tapauksessani tavaroiden järjestelyä. Avustaja tulee, olenko valmis?!