Sillä aamulla kello viisi herääminen ja äskeiset 35 minuutin unet.... hmm. Ei kuulosta vain mitenkään yövuoroon valmistautumiselta. Pakko kai sitten nauttia kofeiinia ja toivoa, ettei apuyökkö osoittaudu ihan äkkinäiseksi, etten joudu liian koville ensi yönä. Sittenhän joudan jo nukkumaankin aamulla, vaikka koko päiväksi.

Nyt olo on kuitenkin hiustenmuotoilusta riippumatta, mutta osin siitä nuhruinen. Haukottelin näet siellä aika lahjakkaasti ja mikäli en olisi viivytellyt kotona syönnin jälkeen nukkumaanmenossa, ei näin varmaan olisi käynyt, mutta kun sitä aikaa tuntui olevan ja olevan ja olevan.

@ @ @

Olen nyt onnistunut pari kertaa rasvaaman naamani ja koska tämä yövuoteen käyttö on heti vaikuttanut kuivaan otsaani.... (niinpä niin, ihmeellistä, että rasvaus auttaa) päätin tänään sijoittaa samaan anti-rinkula päivävoiteeseen. Jos vaikka innostuisin nyt viruttamaan rasvaa aamuin illoin. Pah.

Siinä jälkiruokakahvia hörppiessäni painoi mieltäni suuri ongelma. Että jos olen menossa yövuoroon: laitanko yövoidetta vai päivä?

Että tällä tasolla sitä taas mennään. Voi veljet!

Lähden keittämään isännän kahvinkeittimellä sumppia. Oma pergolaattorini saa olla ladattuna huomista heräämistä odottamassa. Toivottavasti koen kahvin ihmeen aivan pian. Ainakin sen diureettinen vaikutus auttaa pysymään valveilla, kun on juostava vessassa....