Kiersin lukemassa blogeja. Ja vaikka jo omassa huomasin, ettei kommentointi taida onnistua, enkö prkl joka hemmetin blogissa kommentoinut, vaikka eihän se tainnut onnistua. Että hyvää viikonloppua vaan teille kaikille.

Ei ole muisti siis terässä. Ja tämä havainto syö järjen. Tipaton tammikuu loppui ja minä olen kärvistellyt tässä viikolla milloin missäkin säryssä, enkä ole juurikaan kuppia tehnyt. Nyt pikkuisen siemailen kupista. Kohtuudella, sillä sekin pahus läskiksi muuttuu.

En taida olla ihan entisessä kunnossa, kun sammun uneen aamuvuoron jälkeen kello 21.30 mennessä. Eilen jäi Breaking Bad vai miten se oli... katsomatta tai kesken... ei jaksanut laittaa tallennukseenkaan, kun se digiboxi pitää riivatun kovaa tärinää. Vaikka pupu se oli joka sitten sitä elämää piti. Minä luimin ukolle, että elä rapistele siellä, vaikka toinen nukkui ja pupu siellä toisella huoneenlaidalla rapisteli. Ääni vain tekee temppunsa huoneessa ja voisin vannoa, että ääni tulee ihan pääni vierestä.

£ £ £

Rahaa paloi kun tytön kanssa kävimme Kelassa asioimassa. Tai siis siellä oli käytävä, mutta sen jälkeen muutamassa kaupassa. Kissoille täysrehua, kaneille täysrehua ja koirille kanssa. Ei satanen kuulkaa riittänyt. Ruokaa on tosin nyt kuukausiksi, kun säkkitolkulla ostin. Tai ei kaneille vielä, vaan pienen nyssykän sain.  Joten sitä haetaan sitten ensi viikolla tai joskus, kun säkki tulee.

£ £ £

Sen edellisen postaukseni idiootti-yhdistyksen jäsensihteeri muisti vielä viestillä, ettei hän muun takia sitä laskua laittanut kuin näyttääkseen, millaisen he halusivat meille jäsenille lähettää ja Itellan vika ja niin edelleen. Varsinainen tuulitunneli... prkl.

£ £ £

Kelassa selvisi, ettei mikään laitosaikainen terapia ole Kelan korvaamaa... heheh. Varsinainen tuulitunneli hoitelee meillä näitä sosiaaliasioita. Ei kyseessä ole siis uusi asia, vaan selvittämättä jäänyt asia. No, kunta maksaa siis - me ei ainakaan - jo laitoshoidossa toteutuneet terapiat ja kyydit. Mutta jatkossahan siinä käy niin, ettei meikäläinen ole maanantaisin vapailla. Toimintaterapia saa peruuntua, mutta neurot ei. Se on näitä elämän rajoituksia ja sillä hyvä.

Ja eikös piruvie nukkumaanmenoaikani ole menossa vanhaksi. Hyvää yötä piltit!