Minulla on ongelma. Kun avaan koneen, avaan ensin sähköpostiohjelman ja sitten vuodatus.netin ja satunnaisia muita vaihdelleen.

Olen kirjautuneena koko päivän, illan jne. Saatan jopa alkaa muka kirjoittamaan uutta kirjoitusta ja lähteä kävelylle sen sijaan. Palaan koneelle ja taon kuin hullu apina ja kun tallennan, ohjelma pyytääkin kirjautumaan sisään. Hävittää näköjään kaikki tuotokset, mitä kirjoitettu on ilman lupaa.

Oliskohan mahdollista tehdä tuolle asialle mitään? Kojelaudan mukaan olen kuitenkin kirjautuneena sisään. Olisi varmaan ilmoittanut, jos olisin lähtenyt uutta kirjoitusta tekemään, mutta kun se oli jo valmiina, joten kirjoitin sitten siihen. Ja olinkin lentänyt pihalle....

£ £ £

En muista mitä raapustin eilen. En apinan raivolla kuitenkaan, sillä naputtelin kotiaskareiden ohessa työhakemusta. Päätin hakea naapurikuntaan jos saisin sieltä pidempää pätkää töitä. Tämä on sitten erittäin salaista, ei saa vuotaa työpaikalle, etten joudu selittelemään nyt ja sitten kun asiasta ei tule mitään.

Niinhän siinä kuitenkin käy. Mutta ajattelin aloittaa aktiivisen pitkän määriksen metsästyksen. Pakko. Vaikka viihdynkin nykyisessä työssäni, enkä kaipaa lisähaasteita uuden työn takia. Mutta haluan pitää nykyisen avustajan jokseenkin tyytyväisenä. Joten ei epämääräisiä lomautuksia.... lähinnä ensi syksynä.

Sydämeni itkee verta, sillä mahdollisesti ei olisikaan kesälomaa eikä varsinkaan talvilomaa huhtikuussa. Kaikkihan siinä menettää. Hakemani paikat ovat kuitenkin vuoden ja puolen vuoden sijaisuuksia, joten yrittänyttä ei kuulema laiteta. Luultavasti palkkataso romahtaa, osin jo sen vuoksi ettei tule ikälisiä, joita olen onnistunut kunnastamme haalimaan.

Jos yhteyttä ottavat tulen olemaan todella vaikeassa tilanteessa. Ja tyttärenikin haki samoja paikkoja. Kumpikaan ei usko tulevansa valituksi ikänsä puolesta. Muutenkin mol.fin sivuilla hakuaika oli niin lyhyt, että taitaa olla sijaiset jo katottuna....

£ £ £

Lunta tulee, muttei tupaan. Se on sentään positiivista. Tuulee niin paljon, että joudun lämmittämään joka aamu. Nyt sentään aion kokeilla välipäivää. Jos sitten huomenna taas savuttaisi pienhiukkasia.

Kävely ei houkuttele, kun täällä maalla ei kukaan tee pelloille tai metsäautoteille lumitöitä. Kumma juttu. Joten on liian raskas keli näin huonolle kunnolle tarpoa kaksikymmen senttisessä lumessa.