Tiesitkö sinä sen, että sinusta kovasti iloitsen ja että olet minulle tärkeä ihminen?

Tiesitkö myöskin sen, että sinua usein lämmöllä ajattelen ja yhteisiä hetkiämme muistelen?

Arvaat kai sinä sen, että koskaan sinua unohda en?

Sinä ystävä kultainen. Hyvää ystävänpäivää!

@ @ @

Hyvä ystävä on murheita estävä, kyynelpesun kestävä. Tekee iloistani tuplat, lisää viineihini kuplat.

Olkoon ystävä lähellä ja poissa aina asuu hän sydämeni sopukoissa. Hyvää ystävänpäivää!

@ @ @

Että tällaisia viestejä sain. Onneksi, että voin sitten niille ystäville laittaa, joille en voinut sähköpostia laittaa. Ensimmäisen sain omalta serkkupojalta.

Ihme, että minulla on enää ylipäätään ystäviä. Kun en jaksa pitää yhteyttä edes jouluna. Että sillä tavalla sitten.

@ @ @

Puhelin on äänettömällä. En jaksa vastata, en yrittää vakuuttaa, että kaikki on hyvin, kun olen yövuoroista hieman tahmeassa kunnossa.  Siis mitään hätää ei ole oikeasti sen enempää kuin ennenkään. Tai sitten en tiedä. Ja mitä ei tiedä, ei voi murehtia.

Mutta yövuorojen jälkeen elämä menee näin päivän ainakin. Huomenna yritän sentään soittaa äidilleni. Nyt vain mietin, että kohta menen nukkumaan.

@ @ @

Meillä alkoa on tarjoiltu lapsille heti kun osoittivat kiinnostusta maistella. Ei tullut juoppoja ei. Itsekin sellaisen kasvatuksen sain. Isällä oli liiterissä työkalukaapissa vodkapullo ja saimme sitten korkiin tipan, johon kastella kieltä.

Tytär tuossa ratkesi tänään ryyppäämään. Osti kuukausia sitten kermalikööriä. Ihan Baileysia. Mutta irvisteli pienestä snapsilasistakin ja siihenhän se jäi. Tarjosin vielä valkoista vermuttia, mutta häipyi nyt omalle puolelleen Spritepullon luo lantraamaan.

Ei kaiketi poikakaan juo edes kuukausittain. Vaikka olen minä tarjonnut vielä kun kotona oli. Ajattelin, että omat kännini join kotona - tosin sattui isälleni erhe, kun luuli, ettei niin pääsisi käymään konjakin kanssa, mutta niin vain kävi, että olin kännissä ja sammuin pihamökkiin lukkojen taakse, joten siskoni joutui menemään taloon nukkumaan... heheh. Sekava selitys, mutta en jaksa näillä aivoilla yrittää sitä oikoa.

@ @ @

Kuulinkohan oikein? Että hoitotyössä oleville annetaan lainaa parhaiten? Töitä ei kenties ole jatkuvasti, mutta pätkiä kuitenkin. Jep, löytyi Ylen sivuilta. Uutiset pyörii tuossa taustalla. Taidan lähteä katsomaan eilisen elokuvan loppua, jos digitallennus toimi poissaollessani.