Yövuoro odottaa. Juuri nyt on kyllä niin väsynyt olo. En juurikaan ole päivän mittaan ottanut mitään korjaavaa unta, joten menee varmasti yliväsymyksen piikkiin. Mutta tuntia lyhyempi yövuoro, hei. Ja huomenna aamulla uni maittaa takuuvarmasti.

Eväät on jääkaapissa. Ja sinne saattaavat kyllä jäädäkin. Ei olisi ensimmäinen kerta. Tai ei ne sinne jääkaappiin jääneet, vaan eteiseen pakastimen päälle. Olikin hauskaa syödä huonelämpöisiä lenkkimakkaravoileipiä yövuoron jälkeen. Ja samalla tuli testattua, että meikäläinen nukkuu vain tyhjällä vatsalla. Tai ei ainakaan täydellä.

Meidän vanhempi koira, jota olen Norpaksikin joskus kutsunut täällä, sen sijaan ei kykene nukkumaan, jos ei maha ole täynnä. Ja sen pitää olla täynnä aina ja alati. Siinä on toinen täydellinen nainen, jolla on aina nälkä. Toinen kissaneidoista, jota nyt meillä ihan oikeasti kutsutaan luonteensa puolesta Gabyksi, on samaa maata tämän Norpan kanssa.

@ @ @

Blogimaailma näyttää hiljenevän. Tai sitten vain neuleblogit ja ruuanlaittoblogit elävät. Tai pitäisi duunata nukkekotia tai harrastaa enemmän noiden koirien ja kissojen kanssa. Tai alkaa kirjoittamaan jotakin ylevämpää tekstiä kuin oma päiväkirja. Tai ehkä riittäisi, jos alkaisi edes lukea toisten kirjoittamia neule-ruoka-muoti-kissa-koirablogeja.

Eräs omituinen maaliskuun blogi on hiljennyt sen jälkeen, kun hätäänsä huutanut, oli perustanut blogin vedoten huonoon taloustilanteeseen. Oli laittanut pankkitilinnumeronkin, jonne saa rahaa lahjoittaa. Ehdotin siirtymistä velkaneuvojan puheille. Ja hakemaan ruokakasseja seurakunnalta.

Edelliset neuvot vain siksi, että kaksi kommentoijaa oli haukkunut holtittomasta rahankäytöstä. Että jos kyseessä on oikeasti aika epätoivoinen yritys saada elämänsä kuntoon lahjoituksilla, edes joku ei vedä turpaan. Epäilin kyllä vahvemmin huijausyritystä. Laitoin mielenkiinnosta blogin seurantaan, mutta sen jälkeen se onkin ollut hiljaa...

Joko otti yhteyttä velkaneuvojaan tai joku antoi rahaa. Tai joku kolmas vaihtoehto. Pidän nyt seurannassa varmuuden vuoksi vielä jonkin aikaa. Mutta vahva epäily jonkinasteisesta huijauksesta on ja enpä ihmettelisi jos olisi tehty ilmoitus kyseessä olevasta blogista ja se olisi poistettu ylläpidon toimesta.

Hyvää yötä ja tuntia lyhyempiä uni kaikille!