Meemin säännöt:

1. Linkitä henkilö joka haastoi sinut.

2. Kirjoita säännöt blogiisi.

3. Kirjoita kuusi sattumanvaraista asiaa itsestäsi.

4. Haasta kuusi henkilöä postauksesi lopussa ja linkitä heidät.

5. Kerro kaikille haastamillesi henkilöille haasteesta ja jätä heille viesti heidän blogeihinsa.

6. Ilmoita haastajallesi, kun olet vastannut haasteeseen

 

Saimiriltä sain tämän, mutta linkitäntö salasanalliseen blogiin? Noup.

 

 

  1. Viihdyn viileässä, mutta pidän monta kerrosta vaatteita päälläni. Spurguainesta. Jep. Nytkin huomasin, ettei ole sukkia jalassa. Tällaisen vanhan rossipohjaisen talon lattiat on kylmät. Joten varpaat alkavat olla hyhmässä.
  2. Aamuisin kuvittelen kahvia juodessani, että olen vapaa kaikista velvoitteista. Vilkaisu parisängyn vasemmalle puolelle tulee kännyttämään ajatukseni realistiseksi. Mutta kun katson oikealle puolelle, unohdan taas huoltosuhteen.
  3. Kerran kahdessa päivässä tunnen itseni energiseksi ja saan aikaiseksi tunnin aikana enemmän kuin viikossa normaalitehoilla. Usein ko. ajankohta osuu juuri työhönlähtöhetkeen, joten en kerkiä tekemään mitään kotona ja töihin saapuessani hetki on mennyt.
  4. Olen oppinut vihaamaan viidessä vuodessa kännyköitä. Siis lähinnä omaani. En halua olla tilittämässä missä olen, mitä teen ja kertomaan, mitä miehelle kuuluu. Ihan kuin hän voisi edistyä jotenkin. Sitä samaa. Välillä maha toimii ja välillä pitää taukoa. Onneksi.
  5. Saamattomuus minussa suututtaa. En saa soitettua putkimiehelle. Pitäisi tuo vessan liitos korjata, sillä uuvuttaa tollainen lappaminenkin eikä liitos näytä nyt 'tekeytyvän' vaan vuotaa samalla teholla kuin viikko sitten.
  6. Eniten huolestuttaa suvaitsemattomuus, joka on istahtanut hartioilleni. En jaksa työkavereita, jotka ovat valopäitä. Tuntuu pahalta sanoa niin, mutta minua tyhmempiäkin on. Näköjään. Ja sellaisten työkavereiden perässä vetäminen ei vain jaksa enää innostaa. Ja varsinkaan kun niiden samaisten puhetulva on loputon.
    Olenkin siirtynyt pelottelulinjalle. Eli varo minua, saatan purra. Ja häpeän sitä, mutta en jaksa tehdä sitä työtä, jos pitää souvata jonkun rouvan mielenliikkeitä. Ja sanokaas miksi nämä valopäät ovat niitä herkkiä, jotka sitten loukkaantuvat kaikesta, vaikka itse eivät ajattele ollenkaan, miltä toisista tuntuu heidän omat tekonsa ja ajattelemattomat sanansa? Raivostuttava yhtälö.