Toivottavasti teillä muilla on ajanlasku helpompaa kuin minulla. Jos yhtään lohduttaa, olen aina ollut oikeana työvuorona töissä. Mutta tänne kirjoittelen sitten ihan mitä sattuu. Ja sattuuhan sitä sitten. Varsinkin väsyneenä.

Eli viime yön nukuin kellon ympäri. Ensi yön valvon töissä. Sitten se loma alkaa varsinaisesti vasta kolmas päivä, mutta jos ei tarvitse yön jälkeen töihin mennä, se ja sama siis.

Ehkä onneni on kääntymässä. Lumentulo katolta alkoi vasta säiden lauhduttua ja se tapahtui vasta ensimmäisen valvomani yön jälkeen. Ja lunta alkoi tulla rytinällä vasta toiseen yöhön lähtiessäni. Ja hiljentyi yöaikaan pikkupakkasen vuoksi.

Eilen aamulla sitten odotin jättilipan tippumista. Siis lumilipan. Menin nukkumaan ja heräsin sitten vasta 14.30 sen lipan tippumiseen. Kyllä. Onneni saattaa olla kääntynyt.

@ @ @

Tänään ohjelmassa on lämmitystä. Sen verran ulkona on tuullut, että mökki jäähtyy. Laskeskelin aamulla että jotenkin tässä kärvistellään aamupäivän, niin puolilta päivin sitten laitan lämmittäen ja lämpöä tulee riittämään huomispäiväksi. On meinaa hirveätä palata yövuorosta jos on viileä huone. Oman kehon väsymys on yhtä viluntunnetta ja pitäisi laittaa hirveästi päälle ennen nukkumaan menoa, että saisi esim. jalkaterät lämpöiseksi. Sitten herää hikipäässä jossain vaiheessa, joten ei hyvä sekään. 

@ @ @

Pikkuhuolta on tullut pihapiirissä lentelevistä linnuista. Pica Pica pariskunta on taas palannut. 

Lomasuunnitelmiin lisäys. Seurataan missä harakat liikkuu ja sabotoidaan ajoissa pesänrakennus talon lähettyviltä.

Uusille lukijoille tiedoksi, että kyseinen toimenpide turvaa meikäläisen unia oleellisesti, kun kesäisin on pidettävä ikkunoita ja ovia auki.

Harakat yrittivä vuosi sitten tehdä pesän tuohon viiden metrin päähän sängystäni. Siis sänky ei ole sentään ulkona, mutta puu lähellä talon seinää....