Mutta keskittymiskyky on sen verran huono, ettei tahdo edes tekstiä saada aikaan.

Tänään istuin sen vuoksi, että minulla ei ole vielä Bachin Matteus Passiota, joten oli räävittävä se aamupalaksi YouTubesta.

Muuten on ollut vähän vimmainen olo. Johtunee siitä, että poika oli täällä. Yksi nappula pelissä. Nyt tuntuu, että alkaa ehkä arki luistaa taas.

Meillä kun tämä ruokatalous tahtoo olla perseestä. Yksi syö toista ja toisetkin hamuaa mitä hamuavat ja nekin jotka söisivät samaa, herää jumalauta neljän tunnin välein. Laita siinä sitten ruokaa.

Kesällä poika on enempi kotona, joten pakko on laatia siihen mennessä jonkinlainen sotasuunnitelma tai multa palaa käämit.

Sen lisäksi että heräämiset ja nukkumiset ja syömiset on eri aikaisia, ovat myös suihkussa käymiset. Eli kun saan tavarat jäämään hieman levälleen suihkussa ja kylpyhuoneessa siis, siellähän se miehen hoitoalue on, alkaa joku ihmetellä että mitens tonne suihkuun pääsee.

Joten minä sompailen sitten vähän väliä keräämässä ja levittämässä hoitotarvikkeita, tiskaamassa olen koko ajan tai homma aina vaiheessaan, ja yritän sovittaa ruokailua muiden mukaan ja repiä miestä perässä, kun sekin pirulainen on päättänyt olla uusavuton kaikessa paitsi kusemisessa ja paskomisessa vaippoihin.

Joten tänä aamuna vetäisin neljä desiä vermuttia ja päätin kuoria puolilta päivin ison padallisen perunoita ja tehdä perunamuussia aamupalaksi joskus ilmestyvälle tyttärelle.

Komensin tytön crossarille ja vedin sen toisen kaksi desiä laitellen musaa koneelta, että tyttö nykisi suunnittelemansa kolme varttia.

Sitten syömään ja jälkkärikahvit ja unta palloon minulle. Tai kävin hakemassa eilen ripustetut pyykit narulta, kun ovat luvanneet vesisadetta tänne.

Puolen tunnin unien jälkeen olo onkin kohtuu hyvä.

Tänä iltana on edessä vielä saunanlämmitys ja sitä ennen hikitreenit, joten hyvä että tuli syötyä ajoissa, ettei tule komplikaatioita. Ja jos jumala suo, saatan leipoa loppupuurosta perurieskoja iltapalaksi saunan jälkeen.

Jossain välissä hoitelen eläimet. Kissat ja koirat sekä kanit. Ja hajotan harakan pesän, sillä ovat saaneet olla kolme päivää nyt rauhassa minulta. Helvetillinen naapuri heillä.