Aikainen herätys tänäänkin, että saan miehen ajoissa kuntoon taksiin. Osastolla oltava klo 8 ja osasto on 150 kilsan päässä...

Painuinkin itse heti kuudelta nukkumaan, kun sain miehen taksin kyytiin. Heräsin lähempänä kymmentä, kun digiltä katsomani Lea Sommer alkoi kai noin neljännen kerran. Jossain vaiheessa loppupuolta filmi katkesi vastaanottavassa päässä.

Päivä meni enemmän tai vähemmän pyykinpesulla. Pesin loppukasaa ja kannoin ulkoa eilisiä. Sen lisäksi pesin miehen vuodevaatteita ja nyt hygieniapatja lötköttää viereisellä pedillä alastomana.

Ilmeisesti tämä vähäinen nukkuminen kahtena peräkkäisenä yönä vaikuttaa tuohon kuntoiluunkin. Oli tosi kurjaa äsken vetäistä crosstrainerilla kolme varttia. Tuntui pää vain etsivän kymmenen minuutin kuluttua syitä pudottautua saunan lämpöön. Noh, laittelin tavoitteita milloin mitenkin eteenpäin ja pikku hiljaa aikaa oli enää vaivaiset 20 minuuttia. Ja sitten nekin loppuivat. Saunasta loppui tietysti puut, mutta sainpahan syyn tulla kirjoittelemaan tänne uuden pesällisen uuniin laitettuani.

Nyt taistelenkin asian kanssa, että otanko mehujään vai vermutin saunan jälkeen, vai menenkö vain nukkumaan ja keräämään voimia huomista varten. Olemme lähdössä tytön kanssa humputtelemaan.

Tämä päivä meni yöunien jatko-osasta virottuani täysin siivoamiseen. Edelleen pojan tavaroita seuloen varastoon. Tuota, löytyi toistakymmentä sumutinpulloa ja puolenkymmentä niiden pahvilaatikkoa lapsuuden lääkekuurien jälkeen. Siis heitin pois. Ei ymmärrä tuota tavaran säilömistä. Sinäkin Brutukseni. Kaikki miestä lukuunottamatta säilöö ihan roskaa siltä varalta että vanhoille kameroille tai laskimille tulisi joskus vielä kysyntää. Täh? 

No, nyt taidan lähteä saunaan, ennen kuin munaan tämänkin pesällisen.