1. Harakat eivät ilmeisesti teekään pesäänsä lähikanadantuijaan.
  2. Laadin kesäksi selviytymissuunnitelman, miten säilyä ruoanlaitosta helpolla.
  3. Pääsiäiseen kuuluu Matteus Passio. Onneksi tilasin sen nettikaupasta. Jouluun kuulunee sitten Jouluoratorio. Ja musiikki kuuluu arkeen.
  4. Tästä pääsiäisestä voi vaan parantaa. Analysointi ei ole ihan päätöksessään, mutta sellaisia johtopäätöksiä on voinut tehdä, että vihaan tosissaan ruoanlaittoa. Ja siihen on nyt sitten kehiteltävä vaihtoehtoisia toimenpiteitä. Lakkaisiko syömästä?
  5. Lakkaan tuntemasta syyllisyyttä siitä, etten voi tarjota herkkuruokia pojalle hänen käydessään kotona. Ostan hänelle mieluisia tarvikkeita jääkaappiin ja tehköön omaan tahtiinsa sapuskat.
  6. Unohdan itseni yrittäessäni näytellä, että olen vielä äiti. Haloo. Kuuleeko nuija? Auts.
  7. Kesänsuunnittelua helpottaa se, että poika ei ole saanut töitä, joten viettänee enemmän kuin tarpeeksi aikaa kotona, joten tulen oppimaan tavoille toisin kuin tänä neljänä päivänä.
  8. Helpotuksen tunne pojan lähdettyä johtui siitä, että palataan siihen rutiiniin, jonka edes joten kuten hallitsen. Vaikka tytär onkin ruokiensa kanssa yhtä omalajinsa, olemme oppineet, että elämme miehen kanssa tiettyä rytmiä ja tyttö tulee rytmiin jos kerkiää ja jos ei, niin on ilman. Ja niinhän se olisi pitänyt mennä pojankin kanssa, mutta kun toinen pikkuraukka tulee kotiin pitäisi heittää minun mielestäni volttia ja ymmärtää ja paapoa jne. Ymmärrettävää, mutta ehdottoman tyhmää ja typerää. Ei tule enää toistumaan.
  9. Ääh, puhelu työpaikalta ja aivoihin tuli blancotila. Ehkei sitten sen enempää pääsiäisestä.