Olen ollut aivan vetämättömissä.

En saanut nukuttua sen neljältä ylösnousun jälkeen. Vein tyttären junalle ja kun matkat täällä on mitä on ja se ainoa hyvä juna lähtee ennen kuutta aamulla. Voi kökkökepponen.

Jos olisinkin voinut heittäytyä pitkäkseen, mutta kun mies on menossa terapiaan... pakko aloittaa jo seiskalta jos aikoo saada kaikki valmiiksi ennen yhdeksää, jolloin tulee taksi.

Ja sitten teki jo mieli taas kahvia ja se piristikin ihan mukavasti tuonne kymmeneen asti. Ja sen jälkeen nukuin peräti kaksikymmentä minuuttia puhelin äänettömällä. Kaksi puhelua ja kolme tekstiviestiä. Siis uskomatonta. Kolmen viikon saalis ihan 20 minuutissa. Ja senkin jälkeen on soinut ja viestiä tullut. Hieman laskutus mennyt nurin sairaanhoitopiirissä ja kunnassa.... tai mitä nurin, mutta pientä sanailua keskenään pitivät ja minä sohlasin siinä välissä.

Mutta sitten soitti jo avustajakin. Ilmoitti, että auton kanssa on ongelmia. Lohdutin, että autoa tarvii vasta kesällä ja silloinkin selvitään minun autolla, jos tiukkaa on.

Ja kun olin kirjoittamassa Nurkassa ensimmäistä jaaritusta, kun avustaja soitti, jäi se kesken viideksi minuutiksi ja jatkoin sitä ja tallensin.... olinkin lentänyt nurkasta pois. Tuli hieman epävarma olo nurkassa olosta. Että sitäkö se tämä tehotalous taas on, että pikaviestejä.... vaan. Ei mitään tajunnanvirtaa.