Itseäni olen kiittänyt ja kiitosta on riittänyt.

Taistelin tänä aamuna itseni kanssa. Hmpph. Teorissa siis. Että pitääkö niitä prkl-kelahakemuksia, solukolomahakemus, ansiopäiväraha-anomus (minulle osa-aikaisuudesta) - että pitääkö niitä nyt alkaa vääntämään.

Ja tein sen Hossan solukoae- loma-anomuksen miehelle avustajineen. Alkaa olla viime hetket käsillä. Ja siksi juuri tälläsin viimeisen postimerkkini kukkarosta kirjeeseen, että posti saa heti kyytiinsä. No, ei saanut. Kun menin tarkastamaan että kirjemaksu onkin 0,80 senttiä. Ja merkissä on vain 0,60 sentin panostus.

Ja sitten yritin tosissani tehdä ulkona jotain. Ts. vedin jäteastiaa perässäni ja lähinnä täytin siihen sellaista jätettä, jota ei muulloin tule laitettua, kun Sulo-jäteastia on vaippoja täynnä.

Vein Sulon kurkkimaan tiensuuhun jäteautoa. Keksin laittaa vanhoja tyynyjä liiteristä kyytiin, joten itse jätekeruu olikin nopeaa, sillä ei sinne muuta juurikaan sitten mahtunut.

Palasin sitten jo lopen uupuneena takaisin sisälle keittämään kahvia. Ja sitten soittamaan renkaanlaittajalle, että mikä aikataulu hei. Tänään kello 16 se tapahtuu. Sen jälkeen sakottamisen syy on etsittävä muualta.

Mutta juutuin tähän koneelle. Jostain syystä uskottelen itselleni, että hakemusten täyttö koneella on helpompaa. Ei niitä voi edes tallentaa. No, nyt on pykätty kuntoutushakemus, mutta se jäi odottamaan allekirjoitusta. Sitten piti kysyä Kelasta, voiko hoitotukea hakea jo tässä vaiheessa, kun lääkärintodistus menee sitten taas vanhaksi.

Ei vielä. No, minä tein sen hakemuksen jo valmiiksi. Jos tilassa tapahtuu muutoksia... teen uuden. Parantumista ei varmaankaan.

Sain varmistuksen siitä, että lääkkeitä miehelle ostaessani, voin odottaa homman hoituvan automaattisesti. Sitten kun maksukatto täyttyy, onkin kuitit säilytettävä. Minä kun en ole jaksanut oikein seurata tuota täyttymistä... joten vastedes säilytän ne kuitit ja yritän utsia apteekista, missä vaiheessa ollaan menossa.

Tilitoimisto kyseli avustajan palkkoja. Tai lisiä ja ilmoitin ne nopeasti, kun ei ole muuta kuin ensi viikonlopun tekemättömät. Pitää sitten muutella jos tulee tarvis seuraavaan tiliin.

Ja siitähän minä innostuin täyttämään noita omia ansiopäivärahahakemuksia. Ei niitä kyllä voi laittaa ennen kuin ensi viikolla, mutta ovat edes täytetty. Ja kopioitakin pitäisi ottaa palkkatodistuksista. Ja määräyskirjoista.

Sen lisäksi soitin optikolle. Sanoin, että soitin kun on synttärit tulossa. Tajusi heti mistä oli kyse. En saanut aikaa sovittua, kun meni ensi viikolle ja minulla ei ole vielä käsissä työlistaa eteenpäin. Pitää sekin käydä hakemassa töistä, kun kehtaisi. Ja vaippoja miehelle.

Mutta sen verran olen siis ahkeroinut, toivottavasti en turhaan.

Ai niin yhden kyselyn täytin ja liitin arvontalipukkeen mukaan, josko saisi plussapisteitä arvonnassa 20 000. Että sellainen lottokuponki. Toistakin Rautian pihasuunnittelujuttua yritin palkintojen toiveissa, mutta minä saan vain mustan sivun näkymään ja tietysti siitä voisi lähteä multaa kääntämään, mutta kun ei ole mitään muuta kuin musta sivu... mikä lie mennyt pieleen?