Tämä meemi karkasi kopoituna versiona julkisuuteen. Pahoittelen jos joku sen pääsi lukemaan. En yhtäkkiä edes muista kenen blogista sen nappasin. Että sillä lailla täällä tällä kertaa.

1. Nimessäni

Ei kai minun nimessäni muuta harmiteltavaa ole kuin, että sukunimi on joidenkin viisikymppisten tätien etunimi, joten minua puhutellaan usein sukunimellä, vaikkei teititelläkään. Ja se kyllä ottaa kupoliin.

2. Kasvoissani

Karva on alkanut kasvamaan kuin miehillä ikään. Parranajoa minä aamuihin nyt eniten kaipaankin.

3. Vartalossani

Muodokas on, mutta muodot valuvat kohti jalkoja. Paitsi leuan alla. Ja käsivarsissa. Siinä ne roikkuvat kyllä kuin takiaiset.

4. Luonteessani

Pyrin työssäni täydellisyyttä hipoviin suorituksiin ja odotan sitä muilta. Eli pahinta on, että odotan sitä muiltakin. Etenkin niiltä, joiden mielestä työ on työtä ja siellä tapaa hauskoja ihmisiä siis työkavereita, ei hoidettavia...

5. Vaatekaapissani

Mikä se on? Ettekö muut pidä vaatteitanne matkalaukussa tai laatikoissa sängyn alla? Piilossa miehen avustajalta...

6. Kotonani

Vaatisi ylitsepääsemättömiä kunnostustöitä, joihin ei minun voimat riitä, vaikken joutuisi muuhun kuin asumaan niiden aikana täällä. Joten mitään ei tapahdu.

7. Työssäni

Se on määräaikaista ja siinä ei anneta mahdollisuutta tehdä työtään niin, että voisi olla koskaan täysin tyytyväinen suoritukseensa.

8. Ystävissäni

Ei heissä muuta vikaa ole kuin, että anteeksiantavat sen, etten jaksa pitää yhteyttä ja unohdan sovitut tapaamisetkin....

9. Perheessäni

Kaikki suikkii joviaalisti täällä ja ainoastaan minulla on velvollisuuksia.

10. Harrastuksissani

Ei muuta vikaa, ettei niitä enää juurikaan ole.

11. Kumppanissa

Sitäkään ei juuri aivoinfarktien jälkeen ole.

12. Lemmikeissäni

Eri lajien yhteensovittamisessa on liian iso työ. Kuin kissat ja koirat jne.

13. Kielenkäytössäni

Turhaan lausun herrani nimeä ja kutsun paholaisia. Vittuja vilisee pahoina päivinä enemmän kuin villakoiria ja se meidän taloudessa onkin paljon.

14. Musiikkimaussani

Rajoittaa valtaväestön suosiman tanssimusiikin pois, joten laatta lentää Simo Silmuille ja Jorma Kääriäis-puheille töissä.

15. Kotikaupungissani

Ai missä kaupungissa? Kunnassani on sisäänpäin lämpiävät piirit - kuulema. Minä en jaksa asiaa miettiä sen enempään. Minä mihinkään pikkupiireihin mahtuisikaan.

16. Ruokavaliossani

Siis  eiköhän jokainen tiedä jo mikä minun ruokavaliossani on pielessä. Sitä kun ei juurikaan ole.

17. Lapsissani

Pelkäävät joutuvansa tekemään kotitöitä. Nytkin poika tuli tänne intervallipaikalle opiskelupaikkakunnalta. Ja hoitohan toimii.

18. Naapureissani

Metsänomistaja naapurimme ajattaa metsäyhtiön koneet aina meidän tontille.

19. Nykyisessä elämäntilanteessani

Ajan nastarenkailla ja talous pyörii yhden auton varassa. Sitä, jolta autoa olen ostamassa, on hävinnyt pois palvelukuvioista enkä saa häneen yhteyttä.

20. Tulevaisuudessa

Tulevaisuudessa sijaisia ei tulla ottamaan enää entiseen tahtiin. Se merkitsee työttömyyttä alalla.