Ensin aloin tehdä käsin sarakkeita kirjanpitokirjaan, josta on hävinnyt jo sata sivua alusta erilaisiin tarkoituksiin kymmenien vuosien aikana. Että jos siihen hahmottelisi päivien kulkua. Onnistui niin hyvin, mutta alkoi tympiä tuo kellonaikojen laittelu. Ja mietitytti tuo ajan tarkkuuskin. No, siitä luiskahti sitten mojovasti että koneellahan sen voisi tehdä taulukkolaskentaohjelmalla...

Sitten väänsin kellonaikoja ja sarakkeita taulukkoon. Sitten kuvittelin itseäni tulostamassa kalliita kalenterisivuja ulos tulostimesta ja entäs kun ei ole kone päällä että tulostaa ja ja ja

Eli taidan tyytyä tekemään noita päiviä vaan kynäpelillä. A4 tympii kuitenkin pitkässä juoksussa. Nyt vain tuntuu, että toisenlainen kierrekansio olisi parempi. Niinpä niin. Mutta siihen asti kun löydän sen kansion, voinen suunnitella perheen menemiset tuohon vanhaan-vanhaan tilikirjaan.

Toinen vapaapäivä kolmesta on kohta pian pulkassa. Vietiin poika junaan kohti itärajaa. Heheh, muttei sentäs Siperiaan tai väittää olevansa kotonaan jo... kotona Siperiassa.

Kissatkin olivat reilun tunnin seikkailemassa koko talossa, kun koirat joutuivat rustojen kanssa ulkoruokintaan. Toinen kissoista makasi rintakehäni päällä pariin otteeseen ja vaati raaputuksia. Pelottavaa pitää kissapetoa rintakehän päällä kasvojen lähettyvillä, kun itse makaa puolustuskyvyttömänä selällään.

Ääh, ehkä vetäisen taas pari päivää lisää tuonne skenaarioon tai mikä lie onkin.