kirkasotsa_nainen.jpg

Testitulos: Olet "kirkasotsa"

Motto: "Olihan tämä reilun kaupan kahvia?"

Sinulla on hyvä sydän, mutta valikoiva logiikka. Niin suuri onnettomuus ei maailmaa voi kohdata, etteikö siihen kupillinen reilun kaupan teetä edes vähän toisi parannusta.

Kuulut SPR:ään, Amnestyyn sekä Oikeuksia citykaneille - Rötter för citykaniner ry:hyn. Numerosi kulkee satavarmana vinkkinä puhelinmarkkinointifirmasta toiseen, sillä sinut on tunnetusti helppo houkutella mukaan mitä erilaisimpiin hyväntekeväisyysprojekteihin.

Käyt henkilökohtaista sotaa kaupunkimaastureita vastaan. Aseesi on lähinnä tuima katse, mutta kerran jopa käänsit yhden pysäköidyn maasturin sivupeilin vähän vinoon. Et ole vieläkään täysin toipunut uutisesta, että muovikassi voi olla kangaskassia ekologisempi.

Toivelahja: Vuohi Sierra Leoneen

(Edellinen muuten täsmää aika nappiin.)

kohtuullisesti.jpg

Kulutuksesi määrä: kohtuullinen

Olet kuluttajana kirkasotsa ja kulutat kohtuullisesti. Ostat mitä tahansa, missä lukee luomu, eko tai reilu kauppa. Globe Hope lähettää sinulle mallistonsa postissa kotiin. Neulot villasukkia tai teet kirpparilöytöjä läheisillesi. Muistat esimerkiksi keneltä ystävältäsi puuttuu Aku Ankan vuosikerta 1971-1972 tai tulppa vessan lavuaarista. Kummilapsillesi löydät aina tosi kivoja lahjoja kehitysmaakaupasta.