näyttää olevan poutasää.

Avustaja soitti ja kyseli muina miehinä voiko tuoda kokkoomme poltettavaa. Ei mainintaa matkakorvauksista tai muusta. Joten. Otin sen viestivihkon piiloon. Ei pilata juhannusta ja katotaan revinkö sivut irti. Joskus näet tuntuu, ettei ehkä ole hyötyä ollut minun diplomaattisista jorinoista.

Töissä, juu, paskan maku jäi vuorosta suuhun johtuen tehtävien jaosta muiden kanssa. Kaverikseni sattui oikeudenmukaisuutta vaativa ihminen, jolla olikin sitten aivan erilainen kuva iltavuoron roolituksesta. Siis sellainen, ettei hänen tarvitse tehdä mitään hoitajan töitä kun minä olen sekä lääkkeenjakaja että vastuuhoitaja. Joten olisi pitänyt tehdä kaikki ja niinhän minä tein. Mutta en mittailut lämpöjä enkä työntänyt vagitarioita emättimiin, kun he halusivat vaipat kerran vaihtaa.

Ronkin sitten nekin jälkikäteen, mutten suostunut lämpöjä mittaamaan. Ja sitten kollega puhisten lähti sitä tekemään. Apus. Ei tule häntä varmaan jatkossa ikävä vuoroonsa. Sen verran oli meillä erilainen mielipide tehtävien jaosta.

Mutta nyt pari päivää vapaata siitä. Työstä.

Aamulla sain soitettua miehelle jalkahoitajan. Onneksi tällä ihmisellä on itsellään hirveämmät kotikuviot kahden vammaiseksi luokiteltavan lapsen vuoksi, joten meiltä löytyi yhteinen sävel tuota pikaa, miten vähiten vaivataan minua ja ei kotikäyntejä... heheh.

Täällä paistaa aurinko. Mutta tuulee vaakatasossa. Lähden viemään tyttöä töihin, kun auto pitää joka tapausksessa tankata, eikä tyttö näytä haluavan vieläkään itekseen sitä tehdä. No, saa kyllä kaivaa kuvettaan. Kehtasi kysyä ostanko hänen terveyssiteensä? Siis ei maksa vuokraa asumisesta, mutta saa saman kuin minäkin töistä. Hmmm. Se siitä loistokasvatuksesta.

Miehen ääni oli aamulla tosi käheä. Ensi kertaa olen sen asian edessä, että mitäs kun flunssa iskee? Mitä pitäisi seurata ja tehdä? Toivotaan, ettei äidy pahemmaksi, etten joudu osastolle viemään viikonlopuksi. Jaaha jos jotain lähtisi tekemään. Imuroimaan jo melkein unohduin heti kaupoilta tultuamme, mutta sitten tuli mieleen että miehen täkki oli koneessa ja ulos kuivamaan olisi saatava. Sitten piti niittää heinät keinun alta ja sitten kastella tomaatit ja ja sitten löysinkin tieni tähän koneelle.

Josko tässä kuitenkin kahvitunti ennen aherrusta... niiiih. Luultavasti en kahvittelun ja tytön iltavuoroon viennin jälkeen muista mitään imurointia.