nukkumaan, kun kohta soi jo kellot tien päälle. Voi vinde.

On väännetty kassiin tavaraa ihan ilman suunnitelmaa. Ja kassejahan löytyi enemmän kuin autoon mahtui. Ja huonosti pakaten, ne kassit meni täyteen ennen aikojaan ja vievät kuitenkin aina sen kassin verran tilaa...

Ääh, jos olisi edes miehen lääkkeet ja kartta mukana. Ja mun lompakko. Ja ne maksukuitit niistä mökistä tehdyistä maksuista. Täällä on vielä sisälläkin tavaraa, jota ei enää jaksettu vääntää sinne. Ja omat tyynyt on vielä otettava mukaan. Nuuh-nuuh. Ja isännälle omia kusen kestäviä petivaatteita... nyyh-nyyh.

Toivon niin hartaasti, että lomamatka menisi hyvin. Lisäsin aineksia konepellin allekin. Hieman epäilytti jäähdytinneste, että oliko se laimennettua vai vahvaa. Lopulta lottosin sen sinne sellaisenaan ja toivon, että voin tarvittaessa lisätä vettä, jos osoittautuisi, että vahvaa oli... prkl. Ei kai sitä laimeata sielä poiskaan saa, joten siellä on joko laimennettua tai vahvaa... ääh.

Ehkä minä jatkossa teen tiettyihin kanistereihin sitä valmista ja pidän raaka-aineet vaikka pesuhuoneen penkin alla, enkä yritäkään pyöritellä niitä siellä autossa arpajaisia varten. Joten jos meille huonosti käy... jäädään välille kun auto keittää.

Ehkä en ajattele sitä nyt enää. Tehty mikä tehty. Laitan vain pään tyynylle, joka minun on muistettava huomenna ottaa mukaan.

Hyvää yötä kaikille, toivottavasti nukuitte paremmin kuin minä.... luultavasti.